Mit tehetnek, hogy emberek mellett ne erezzem magam ilyen kényszeresen unalmasnak?
ma 18:24
most olvastam:) köszönöm, ez alap, ki kéne tartanom, bar könnyebb amikor jó neki lendüléssel indul egy beszélgetés(ritkán), meg nem próbáltam, túllepni ezen az unalmas figurámon:))
Nem is csak az idióta témákkal van a baj, sokszor nem mertem olyan dologhoz szólni, amihez tudhattam volna.. de nem agyalom tovább. de úgy érzem tényleg kínosan unalmas hangom van néha..
Nem kell mindenki számára szórakoztatónak, érdekesnek lenned, mert egyénfüggő, hogy kiből mivel váltod ezt ki. Én is magányosabb típus vagyok, és már kamaszkoromban is ott volt ez a probléma, hogy unalmasnak éreztem magam, mert én nem tudtam a többiekkel beszélni, holott csak annyi volt, hogy túlságosan más voltam mint az "átlagtini".
Ha belegondolok, szerintem egy ember nem az adott témától lesz izgalmas, hanem attól, ahogy ahhoz az adott témához hozzááll, a fogalmazásától, a gondolataitól. Érdekelhetnek valakit érdekes dolgok, ha nem tud róluk beszélni, nem tudja kifejezni magát velük kapcsolatban. Egy valóban érdekes emberrel pedig beszélgethetünk akármilyen sablon témáról, az érdekes is marad. Szóval ne görcsölj, fogadd el magad és légy szabad. :)
22/F
Ez nekem is feltűnt, már rég felfedeztem a saját "előnyeimet":)) én is kiskorom óta zárkózott és barátságtalan vagyok, de eléggé unom ezt az állapotot, de eddig elég rossz irányba tartottam kétségbeesésemben, hogy mindenkinek megakartam felelni, sokkal nagyobbat dob, ha megnyugszom, sokaknak annyira jelentéktelen dolog ez, nekem meg minden napom leköti:))
Amikor egyedül vagyok, sokszor nagyon boldog vagyok úgy, és szeretem amikkel foglalkozok, de sokszor, görcsölve mégsem tudom kifejezni, hogy milyen érdekes számomra:)) bár nem is arra figyelek, hogy számomra az-e, hanem a másik számára, de ez rossz irány;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!