Nem merek kiállni a véleményem mellett?
Nagyon önbizalomhiányos vagyok. Amikor olyan helyzet alakul ki, hogy ki kéne állnom a véleményem mellett (pl. megvádolnak valamivel, ami nem is igaz), vagy csak egyszerűen meg kéne kérnem valakit pl. a buszon, hogy menjen arrébb, mert le akarok szállni, nem merek megszólalni, inkább hallgatok... Vagy ha nagy nehezen össze is szedem a bátorságot, és mondok valamit, azt se hallja senki, aztán inkább nem is ismétlem meg, és örülök, hogy nem hallották... Pedig mindig van véleményem, és már mondanám, mert tudom, hogy jót mondanék, de félek. :/ Mit tehetnék ellene?
16/L
Csak arra gondolj, hogy jól fog elsülni a dolog és így cselekedj.
Próbáld ki.
Én is ilyen voltam.Rajtam az segített, hogy egy nagy önbizalommal rendelkező lányhoz csapódtam, egyik legjobb barátnőm mostanára. Merj kockáztatni! Ne félj attól, hogy mit mondanak mások! Próbálj meg egy kicsit magabiztosabb lenni, jelentkezz órákon, beszélgess mindig más társaságokkal( ne csak egy klikkel). Vedd lazán a dolgokat, és ne görcsölj semmin, ha pedig egy ciki helyzetben vagy akkor pedig, röhögd el magad és próbáld minél, lazábban venni a dolgokat.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!