Miért van, hogy a legjobb barátom mellett nem vagyok önmagam?
Én fiú vagyok, ő lány. Egyszerűen visszafogom magam mikor vele vagyok. Nem is tudom.. nem szeretném megbántani. többi osztálytársamnál pl. eléjük merek vágni az ajtónál.. nála nem:|
Többet éreznék?! Meg nemtudom.. olyan jólenne ha önmagam lehetnék, de félek megbántanám.. tudom, most azlesz az első benyomásotok hogy akkor nem is legjobb barát.. de, de az.
Valakinek valami?:SSS
Lehet,hogy többet érzel.Vagy azért vagy más,mert tudod,hogy a legjobb barátod,és nem karod megbántani.Normális vagy mellette.Nem akarsz paraszt lenni,holott tudja,hogy másaokkal az vagy,az is fontos neked,hogy azt is tudja,vele nem.
Ez az első meglátásom.A mésodik viszont az,hogy nem a legjobb barátod(Bocsi,tényleg) de így leírva és úgyérzem.
Legjobb barátommal és mégjobban önmagam vagyok,mint másokkal.Parasztabb és hülyébb,de tudom,hogy így szeret:)) És tényleg csak legjobb barát,nem több,sem kevesebb.Legjobb barát. :)
15/Lány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!