Tudtam, hogy ez lesz, de azért mégis szíven üt. Ma van a szülinapom, de szinte senkinek eszébe nem jutok, még közösségi oldalon se. Ennyire elcseszett lennék?
Honnan tudtad, hogy ez lesz? Miért vagy akkor meglepődve rajta?
Miért gondolod az elcseszettséget? Ha más nem köszönt fel, akkor talán bennük van a hiba...
Egyébként: isten éltessen sokáig! :)
Vagy esetleg mindenki más dolgozik, suliban van, vizsgázik stb és nem ülnek a facebook előtt egész nap, mint te, akinek van ideje ellenőrizgetni, hányan köszöntötték fel..
Vannak egyáltalán barátaid, hogy senki ne köszönt fel?
Nekem is ma van a születésnapom.Soha nem voltam kibékülve ezzel,mert még tortát sem vállalnak erre a napra a cukrászok,így még egy rendes tortám sem volt soha.
Idővel hozzászokik az ember.Nem kell neki túl nagy jelentőséget tulajdonítani.Mi bakok amúgy is hajlamosak vagyunk kicsit a melankóliára,de holnapra már jobb lesz minden.Boldog születésnapot!
Igen, elcseszett vagy és gyűlölök mindent, ami vagy és ami veled kapcsolatos.
Amúgy nem vagy elcseszett. Én tegnap jöttem rá a lényegre, amikor szilveszterkor elvittem egy haveromat olyan helyre, ahol volt 80 ember és senki nem ismerte őt, de 2 óra alatt már mindenki tudta a nevét és a társaságát kereste, a lányok vele akartak smárolni, stb.
Egész egyszerűen annyira vagány a srác és annyira jó érzéseket kelt másokban, hogy vonza az embereket a kisugárzása. Sajnos bennünk nincs ilyesmi, így minket próbálnak lerázni és kerülik a társaságunkat.
Ez van, ezt kell szeretni. Vagy megpróbálsz változtatni és sikerül és akkor májer leszel vagy elbuksz és maradsz nyomi.
Boldog Szülinapot Mindenkinek!
(Ne aggódjatok, az anyutok este meglepivel vár benneteket, ha másnak nem, őneki egész biztos eszébe jut!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!