Ha nem vagyok fennt facebookon akkor antiszociális vagyok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 09:25
1/7 anonim válasza:
Miért lennél, most ez egy etalon, hogy fent kell lenni? Szomorú, hogy ez ekkora hatással van az emberekben kialakuló énképre!
2/7 anonim válasza:
Nem,szomorú hogy az emberek ennyire nem a valós életben élnek hanem ezt nézik hogy a facebookon megbökik-e őket és kirakatkapcsolatban élnek.
4/7 anonim válasza:
mármint az előttem lévőre írom, amit ő írt
5/7 anonim válasza:
Ettől még nincs ilyen súlyos betegséged, mint az antiszociális! Nézd már meg légy szíves, hogy milyen az, aki antiszociális!!
Inkább csak introvertált személyiségtípusú, esetleg félsz valamitől, vagy az emberekkel van valami bajod?
6/7 anonim válasza:
*személyiségzavar
Ez a szó kimaradt az 1. mondat végéről...
7/7 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem is volt egy hasonló kérdésem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Összegezve, nem vagy antiszociális! Külön örülök, hogy vannak még olyanok, mint én. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!