Mikor mondható el valakiről hogy antiszociális?
Figyelt kérdés
mindenki csak úgy dobálja ezeket a szavakat2012. nov. 17. 20:47
1/6 anonim válasza:
Ha érzéketlen mások bajai iránt, vagy a szegényekkel, rászorulókkal szemben.
2/6 anonim válasza:
Én is az vagyok mégsem vagyok antiszoc
3/6 anonim válasza:
2 féle kifjezés létezik. az egyik szociológiai a másik pszichológiai kifejezés.
a harmadik a leggyakrabban használt, általában a köznyelvben "nem társasági"ra gondolnak, legyen agresszív, vagy aszociális viselkedés.
ez nem igazán fedi le egyik "tudományos" fogalmat sem.
4/6 anonim válasza:
Rám akkor mondták amikor csak gubbasztottam a padban és nem mentem oda beszélgetni senkihez.Ők sem jöttek oda hozzám ezért az jött le nekik hogy antiszociális vagyok.Szerintem viszont akkor antiszociális valaki ha mindenkit elküld maga körül.Viszont anélkül hogy bárki is megpróbálna beszélni vele, vagy barátkozni, nem lehet kijelenteni hogy antiszociális.
5/6 anonim válasza:
szerintem oszt.társaim rám mondhatják,pedig barátságosan beszélek velük,csak annyi hogy nem megyek oda senkihez és ők se keresnek engem,ezért mindig egyedül vagyok suliban :(
de szerintem az antiszociális mást jelent
6/6 anonim válasza:
társadalomellenes, nem szeret közösségben lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!