Ez valami betegség? Antiszociális személyiségzavar? Antropofóbia? 19/N
Nem.
Kapaszkodj meg. Te is olyan vagy mint egy rakás másik ember, akik azt hangoztatják, hogy ők MÁSOK. Unalmas. Tiszta ugyanolyan, mint a többi MÁS.
Nem betegség. Egyszerűen te ilyen ember vagy.
Az már csak a kollektív néphülyítés és a médiamanipuláció, hogy kikiáltottak egy réteget "normálisnak", és aki nem követi őket bégető birkaként, az már "beteg"...
A rajzolás olyan, amibe nagyon bele tudsz mélyedni, ha valaki arról akarna veled beszélni, arról tudnál órákat is?
Vagy most éppen ez köt le, régebben meg valami más, de nem annyira mélyen ástad bele magad.
Egyébként az átlagnál intelligensebbnek tartod magad, vagy átlagosnak ilyen téren? Suli jól megy? Legalább is azok a tárgyak, amik érdekelnek.
00:08 - 5 éve kezdtem, de mára annyira bele tudok mélyedni hogy éjjel is fenn vagyok csak hogy befejezhessek egy képet. Suli jól ment, ami érdekelt. Latin, matek ezeket imádtam. Töri is érdekelt. Most Építészetire mentem merthogy "matek és rajz", de nem igazán fogott meg.
károlybácsi - Köszönöm, hasznos volt a válasz. Skizoid nem jellemző rám, de az Asperger-szindróma annál inkább. Utána olvasok és mégegyszer köszönöm.
Nem hinném, hogy betegség lenne. Én is világéletemben antiszoc vtam. Már kisgyerekként is inkább azt néztem egyedül, hogyan kosaraznak a nagyobbak, mint, hogy a többiekkel játszottam vna. De én az elmúlt 3 év alatt változtam. Elkezdtek érdekelni az emberek és sajnos depressziós is lettem, mert nekem rosszabb a helyzetem, mint Neked, mert nekem nincsen egyetlen egy barátom se és ahogy észre vettem senki sem akar velem barátkozni. :(
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!