Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez valami betegség? Antiszociá...

Ez valami betegség? Antiszociális személyiségzavar? Antropofóbia? 19/N

Figyelt kérdés
Kifejezetten nem szeretek emberek társaságában lenni. Egyformák. Unalmasak. Nem tudok velük mit kezdeni, nem tudom, hogy mi az érdekes abban, amit mondanak nekem. Bulik, pletykák, egy-éjszakás kalandok. Nem érdekel. De szorongok is a közelükben, sokszor elakadok beszéd közben és a torkomban dobog a szívem. Van 3-4 igen közeli barátom, másokat kerülök. Elég sokan érdeklődnek irántam, de elmegyek az első randira és többre nem, mert olyanok mint a többi ember (normálisak?). De vágyok EGY srác társaságára... ha lenne.

2012. dec. 12. 23:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez nem betegség. Engem sem vonzanak az emberek, és van úgy,hogy nem is akarok barátkozni. El vagyok egyedül is.Ha kell. Persze ha lenne valaki olyan akivel hasonlóak vagyunk, akkor nem utasítanám vissza. de ez ritkaság.

Úgyhogy: nem vagy beteg!

2012. dec. 13. 16:48
 12/12 anonim válasza:
Antiszocialitás nem betegség csak másféle szemszögből tekintesz embertársainkra, ítélsz meg másokat. Egyébként én amondó vagyok hogy inkább legyen vki introvált ,mint.extrovált.
2012. dec. 20. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!