Mi lehet a "baj" velem?
-gyűlölöm a Windows 7-et, XP-t használok mindenhol
-utálom és nem tudom kezelni a tapogatós telefonokat
-idegesít a harlem shake, főleg a "zenéje". Egyáltalán nem látom értelmét az egésznek, és abszolút nem vicces.
-nem járok hétvégente "bulizni" mert utálom a részegeket és az ottani zenét.
-alig iszok alkoholt (éves szinten max. egy liter bor)
-visszataszít a tetoválás
-soha egy szál cigit nem szívtam el én nem is vágyom rá
Sokszor úgy érzem magam, mintha én lennék a nyugdíjas a többiek között.
20/f
Semmi baj nincs veled. Egész egyszerűen bepánikoltál, hogy úristen, milyen világban élek. Nem vagy egyedül. Lásd #1, és itt vagyok én is: a fentiek közül az első nem igaz rám, a 2. és 3. irreleváns, mert nem volt még kezemben olyan teló, meg nem izgatnak a divatvideók, a többi pedig mind igaz.
Semmi baj nincs veled. Vállald büszkén azt, aki vagy. Ne hagyd hogy elrontson a világ, ne állj be a sorba.
-gyűlölöm a Windows 7-et, XP-t használok mindenhol
Ez csak azért hülyeség, mert XP-re már nem jönnek frissítések, így később gondok lehetnek...
-utálom és nem tudom kezelni a tapogatós telefonokat
nekem is csak az internet miatt van ilyenem
(a nokiák a régivel, és most az új winfossal is nagyon szarok szerintem!)
-idegesít a harlem shake, főleg a "zenéje". Egyáltalán nem látom értelmét az egésznek, és abszolút nem vicces.
ezt a trap stílust én is utálom, de szerintem jó ez az őrültködés! :D
nem tetszhet mindenkinek, nincs ezzel sem semmi gáz... :)
-nem járok hétvégente "bulizni" mert utálom a részegeket és az ottani zenét.
én sem... miért lenne ez baj? :D
-alig iszok alkoholt (éves szinten max. egy liter bor)
annyit igyál, amennyi jólesik! :)
-visszataszít a tetoválás
engem is
-soha egy szál cigit nem szívtam el én nem is vágyom rá
Apu cigizik eleget, úgyhogy nagyon nem kívánom...
20f
Nyugi, nem veled van a baj, hanem a világgal, illetve amit abból láttatni akarnak veled.
Nem kell bedőlni a sok agymosásnak! Fel a fejjel!
A tapogatós telefonokat én is utálom és nem is tudom kezelni őket. Szard le, jó a régi. Ez is csak egy népbutító biznisz. Inkább én legyek okos, mint a telefonom.:)
Inkább tapogasd a csajokat, az kellemesebb.:)
Tetkóm nincs, de máson nem zavar. A cigit meg próbálom elhagyni. A többi egy az egyben igaz rám is (matatós telefont egy az egybe elcseréltem egy 6300-ás nokiára, hetes bingyózt csak azért installálok másoknak, mert ez a szakmám és mert azt vesznek a gépeikre, stb.)
Szóval nem vagy egyedül.
35/f - de ilyen vagyok már bő tíz éve :))
"nem járok hétvégente "bulizni" mert utálom a részegeket és az ottani zenét. "
sokféle stílusú buli van. tchno, diszkó, rock, koncertek. menj a haverjaiddal, ne rúgjatok be. nem fognak rátok mászni a részegek. elvannak azok magukban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!