Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért csinálja velem ezt? 13/L

Miért csinálja velem ezt? 13/L

Figyelt kérdés

Szeretem az olyan pólokat, pulcsiknak amelyikeknek leesik az egyik válla. van egy Szegecses pulóverem aminek le megy ugye a válla. De viszont van egy tanárom aki állandóan megjegyézeket tesz pl.: húzd fel. erre én nemtudom. Ez direkt ilyen. ő: oldd meg. aztán másnap: allergiás vagyok rá uuhhh:ss"

Volt egy ünnep amikor ugye mi lányok szoknyába vagyunk.

Ilyesmi ruhába voltunk mind: [link]

Volt amelyik lánynak a s*ggénél volt a kivágás arra nem szólt. Csak nekem tett megjegyést, hogy: "máskor ne zsebkendőbe gyere blööee" nagyon felkaptam a vízet.

Én nem tartom magam csúnyának megvagyok elégedve magammal ( nem nagyképűség ) és mások is mondják, hogy szép vagyok,fiúk is. Anya azt mondta lehet hogy csak irigy.

Szerintetek? normálisan légyszii:S

2013. febr. 26. 19:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez a tanár nő vagy pasi? Na, de mindenesetre az ilyenekkel nem nagyon lehet mit kezdeni, vagy elengeded a füled mellett amit mond, vagy szólsz az ofődnek esetleg, hogy csináljon vele valamit. Ilyesmi egyébként a mi osztályunkban is volt. Biztos, hogy nem azért tesz megjegyzéseket, mert nem nézel ki jól.
2013. febr. 27. 18:38
 2/3 anonim ***** válasza:
74%
alapvetően elvárják hogy iskolába munkahelyre ne úgy menjenbe egy gyerek, mint egy prostituált, de lehet mögötte több is, ha másnak nem szól csak neked. pikkel rád, van ilyen
2013. márc. 3. 10:24
 3/3 A kérdező kommentje:

első: nő

második: lehet :S

2013. márc. 3. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!