Most mi van velem? Más is volt már így?
Nem értem magam, nem tudom, hogy mit akarok.Megpróbálom leírni, amiket érzek és gondolok, hátha ez alapján tudtok mondani valamit.
Szóval a probléma a lányokhoz való viszonyulásom.Azt érzem, hogy kell egy lány, akit megölelhetek, simogathatom a haját, puszit adhatok az arcára, ölelés közben simogathatom a fenekét (nem szexuális célból, csak ez valamiért megnyugtat), nyáron eljönne velem autóval pár napra a Balatonra, ahol este kimennénk a partra és a fűbe leülve beszélgetnénk, néznénk a vizet, miközben nekem dől vagy a fűben fekve a csillagokat néznénk miközben beszélgetnénk.
Viszont azt is érzem/gondolom, hogy nem kell barátnő, mert megvagyok a saját életemben is, valamint a legfurcsább, hogy nem érdekel nagyon a szex.Úgy vagyok vele, hogy egyszer kipróbálnám de ennyi.És ha látok egy meztelen nőt, nem izgat fel, ugyanúgy, mint egy mell vagy kerek fenék sem.Megjegyzem magamban, hogy milyen széo formás fenék de ennyi.A nagy mell pedig kifejezetten taszít.
17/F
Nincs semmi bajod, csupán igazodtál a mai lányos generációhoz. Kisfiú vagy még.
21/l
Ebből látszik, hogy nem ösztön lény vagy és tudod magad kontrollálni.
Viszont ha megtapasztalod hogy milyen is a párkapcsolat és a szex, csak azután fogod igazán megérteni és véleményt hogy tudod e magad türtőztetni!
Mert onnantól már más lesz a hozzászállásolod a dologhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!