17 évesen ez norma? Nektek is ilyen volt?
Ti is ilyenek voltatok 17 évesen? Kezdek az életen gondolkodni, és napról napra jobban meg akarom ölni magam, össze vissza gondjaim vannak, elegem van mindenből, minden nap, már kezdem unni, ti ezt hogy vészeltétek át?
Meg ugy őszintén, nem csak azért akarok meghalni emrt itt szar, hanem hogy meglássam hi van utánna...
ez kicsit a kezdetleges depresszióra utal..
neekm kb 15éves koromban volt olyan hogy hülyeségeken gondokkodtam, hogy inkább meghalok minthogy felnőttlegyek meg ilyen hülyeségek..aztán ezmagától elmult.
de tényleg nemnormális dolog, ha tizenévesen ilyeneken gondolkodsz
Szia!
Én most 12éves vagyok, de már 8 éves koromtól meg szeretnék halni és mostanában gondoltam csak bele, hogy milyen jó is lenne meghalni =) De azt olvastam már, hogy ez teljesen normális és egy idő után kinövöm ... én ezt sajnálom, hogy kinövöm,de talán tényleg jobb lesz az úgy :D Szóval ne búslakodj, majd kinövöd te is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!