Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 17 évesen ez norma? Nektek is...

17 évesen ez norma? Nektek is ilyen volt?

Figyelt kérdés

Ti is ilyenek voltatok 17 évesen? Kezdek az életen gondolkodni, és napról napra jobban meg akarom ölni magam, össze vissza gondjaim vannak, elegem van mindenből, minden nap, már kezdem unni, ti ezt hogy vészeltétek át?

Meg ugy őszintén, nem csak azért akarok meghalni emrt itt szar, hanem hogy meglássam hi van utánna...

2009. szept. 3. 18:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
nem a 2. én voltam
2009. szept. 3. 22:04
 12/23 anonim ***** válasza:
nem is mert ÉN!
2009. szept. 3. 22:05
 13/23 anonim ***** válasza:
nem te a 3. voltál
 14/23 anonim ***** válasza:
ja lehet bocs akkor csak te lehettél a 2.
 15/23 anonim ***** válasza:
A tinikor egyik velejárója, hogy elkezdesz gondolkodni valamin. Te az élet értelmét választottad, ami egy elég nehezen emészthető téma gyerekfejjel. NE hurrogj le, mert az vagy. Én tudom, most nőttem ki belőle. 24 vagyok. Mki kíváncsi rá, mi van az élet után, de majd megtudod, ha eljön az ideje. Szerinted hányan unják még az életet rajtad kívül? Akiknek tényleg unalmas, vagy nagy rossz?! Foglald el magad, pasizz, élvezd a fiatalságodat!
2009. szept. 3. 22:47
 16/23 anonim ***** válasza:
Mindenkinek vannak gondjai, kisebbek vagy nagyobbak az nem számít, mert mindenkinek a sájátja a legnagyobb. Tűzz ki magad elé célokat, valamit, amit nagyon szeretnél megvalósítani, bármit és azt próbáld minden áron elérni!
2009. szept. 3. 23:19
 17/23 anonim ***** válasza:
Keress fel egy pszihologust majd ő segít. Amit írsz nem normális dolog. Fiatal vagy előtted az élet. Becsüld meg inkább.
2009. szept. 4. 00:32
 18/23 anonim ***** válasza:

Isten hozott a felnőtt világban. nem lehet átvészelni, legfeljebb megszokni. nekem már több mint 10 év alatt elmúlt volna, ennek nem lesz vége. :)

de ne is akard, mert a halál után végképp semmi nincs.

2009. szept. 4. 16:38
 19/23 anonim ***** válasza:

Istenem, te is nagyon unod magad. Én kokrétan leszrom micsinálsz azzal a kis szaros életeddel ha öngyilkos akarsz lenni. Nézd a pozitívumokat mindenben, és szerintem a szegényebb országokban örülnek hogy megtudnak élni valamiből, és nem gondolkodnak nagyon öngyilkosságon.

Nyugodtan öld meg magad ha tetszik, én leszarom mit csinálsz, de ha megfogadod a tanácsom, akkor talán még élvezheted is.

2009. szept. 4. 17:29
 20/23 A kérdező kommentje:
nem szarod le mert irtál... :)
2009. szept. 4. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!