17 évesen ez norma? Nektek is ilyen volt?
Ti is ilyenek voltatok 17 évesen? Kezdek az életen gondolkodni, és napról napra jobban meg akarom ölni magam, össze vissza gondjaim vannak, elegem van mindenből, minden nap, már kezdem unni, ti ezt hogy vészeltétek át?
Meg ugy őszintén, nem csak azért akarok meghalni emrt itt szar, hanem hogy meglássam hi van utánna...
egyszerűen túl sok az időd, unatkozol.
keress egy barátnőt, menjél dolgozni, találj hobbi-t stb.
Amúgy nem vagy menő azért mert így gondolkozol, le fog szarni mindneki ilyen hülye hozzáállással meg életmenettel.
A 2. gratulálok ha 3 mondatomból sikerült leolvasnod hogy csak azért akarom megölni magam hogy faszagyerek legyek...
Nemigazán érdekelnek megoldások, már egy ideje. Valahogy ugy érzem az életnek nincs értelme, főleg igy nem hogy nemtudom mi az.
sok ilyen gyerekkel beszélgetetm már mint te. Párszor kiakasztottak már.
Én voltam régebben depressziós amiért nem akartam élni, de annak oka volt.-
Nem dig ez, hogy nah unatkozok, ezért ilyen baromságokon agyalok és meg kéne halni.
hát akkor hajrá, természetes szelekció.
Hmm én valamiért nem azt szűröm le a dumádból, hogy komolyan megölnéd magad.
Igen, 17 évesen nekem is eszembe jutott, hogy milyen lehet halottnak lenni, van-e értelme az életemnek. Aztán egyre durvább csalódások értek és annyira kimerültem a sopánkodásban és önsanyargatásban, hogy fogtam magam és kirángattam magamat a gödör aljáról. Meg megszabadultam pár nem kívánatos személytől. (Mondjuk ebben az egyetemi élet sokat segített.)
Most 3 évvel később van önbizalmam, tudom, hogy értékes tagja vagyok a társadalomnak. Annyi a kulcs, hogy megismertem önmagam. Az életnek meg szerintem az az értelme, hogy minél jobban kihasználd a lehetőségeit. Így is úgy is meghalsz, csak nagyon nem mindegy, hogy mikor és hogyan. Élj tartalmas életet és viszonylag boldog életet! :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!