Nem gáz, ha 17 évesen meséket nézek?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok,és nem nézek nagyon filmeket,csak meséket.Leginkább Tom és Jerry-t,Bolondos dallamokat és minden ilyen régi féle meséket.Szerintetek ez gáz 17 évesen?2011. nov. 6. 14:34
3/14 anonim válasza:
Nem az, és 40 évesen is, Főleg a hódító hódokat és hasonlókat.
5/14 anonim válasza:
én is iylen vagyok 16 évesen..szerintme megszokás kérdése
6/14 anonim válasza:
Szerintem nem gáz... Még én is nézek meséket, kedvencem a Spongyabob. :)
16/L
7/14 anonim válasza:
Szerintem sem gáz. Én 16 vagyok, de a Spongyabobról nem tudok leszokni :D
8/14 anonim válasza:
Felnötten se lenne gáz... Én is nézem öket, de újabbakat :)
17/L
9/14 anonim válasza:
nem gáz,nincs korhatárosítva felfelé,max lefelé, nekem is van pár kedvencem pl madagaszkár abszolút favorit,billy és mendy,spongyabob,ez bu.zis de a pindúrpandúrokat is igen bírom lehet röhögni rajta,meg van még pár.
24/f
10/14 anonim válasza:
Szerintem gáz én 15 éves vagyok és a báttyám (17 éves)
minden szombat vasárnap nézi a meséket..én ha már meghallom hogy megy,szét tudnák robbanni mert annyira idegesít..nem tudom miért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!