6. -os vagyok. Néhány nagyképű osztálytársam mindig azt mondja rám, hogy stréber vagyok, mert eddig mindig kitűnő voltam, és szoktam tanulni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az egyik pl. azt mondja hogy én mást sem csinálok, csak tanulok, naponta vagy 3 órát, pedig én szeretek TV-zni, zenét hallgatni, kutyát sétáltatni, meg minden. És nekem a szüleim megkövetelik, hogy jó tanuló legyek, kikérdezik meg ilyesmi. Ezek meg nem is tanulnak, a szüleik lesza.ják őket, magatartásból 3-asuk van... Csak irigyek? Tényleg stréber vagyok? Én mivel tudnám szekálni őket?2009. szept. 2. 19:00
31/32 anonim válasza:
Most látom, hogy ez a kérdés már mindjárt 3 éves, kérdezőnek már lassan családja meg gyereke van, mi meg még mindig ezen rágódunk h mér baszogatták 6.ba:D
32/32 counter válasza:
Hmh...szerintem inkább egy f@sz vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!