6. -os vagyok. Néhány nagyképű osztálytársam mindig azt mondja rám, hogy stréber vagyok, mert eddig mindig kitűnő voltam, és szoktam tanulni. Mit tegyek?
Lehet, hogy irigyek, de ha ezt mondod nekik, akkor még jobban rád szállnak:/
Amúgy nem hinném, hogy stréber vagy, a tanulás fontos dolog, és dícséretes, hogy a szüleid is foglalkoznak vele.
De nem vagy egy kicsit túl merev? Esetleg lenézed őket? "Ezek meg nem is tanulnak, a szüleik lesza.ják őket, magatartásból 3-asuk van..." Oké, hogy szekálnak, és bizonyára nem kedveled őket, de attól még emberek. Egy anonim oldalon így beszélsz róluk, az egy dolog, de valszeg a valóságban sem tartod őket többnek, mint "ezek, akiket lesz@rnak a szülei".
Jövőre lesz a 10 éves oszálytalálkozóm. Azok az emberek akik nem tanultak és csúfolták a másikat akik viszont igen, azok most gyárban dolgoznak vagy segédmunkások valahol és hidd el, nem szeretik a munkájukat. Viszont az az osztálytársam, aki nem volt srtéber de tanult és akarta vinni valamire ő azt csinálja amit szeret és ezért még jól meg is fizetik.
Az ilyen embereknek mond azt, hogy
"térjük vissza a témára akkor amikor te majd a maltert kevered a házamhoz amit építtetek",
vagy "majd ha összefutunk a mcdonaldsba én csak annyit mondok neked, két mcmenüt és egy kólát kérek".
De az sem baj, ha nem mondasz semmit, az élet úgyis hozza a dolgokat és hidd el, neked sokkal jobb életed lesz, amiben nem lesznek anyagi gondjaid. :)
Én is 6odikos wok...MIndig kitűnő voltam...Néha mondtákrám hogy stréber talán kétszer de leállítottam őkket..
Nálunk wan egy csaj aki jótanlulómindenóraára mindig tanul minden dogája ötös blablabla és az egyik tökjóbarátnőm..Persze a többi barátnőmmel szoktunk piszkáli viccből [azt mondjuk neki]Lehetsz egyszerre jó tanuló és'laza'is én pl az wok..Nonsokhawer...Népszerűség..stb.Nemgondoltál bele hogy lehet egy kicsit igazuk wan??Nem kell rossz tanulónak lenned sztem..Csak pl.Szünetekbe ne vidd ki a könyveket...NA beszélj tanulásról mindig..Nevess sokat..
Ne öltözz mindig jajj de cukcsimukcsin mert akkor az fog lejönni hogy jótanuló mindig magávalviszi a könyveket..Mindig anyuci mondja meg hova mehetsz hova nem és hogy mit vezsel fel:]Rem tudtam segíteni:P
DE am..tényleg állíts le őket..
Akkor meg semmi gond veled, messze állsz a stréberségtől.
Csak irigyek, ne foglalkozz velük.
Hát igen, olvastam, hogy valaki azt írta, hogy ha tanulsz, akkor abba a középsuliba vesznek fel, amelyikbe te akarod! És ez igaz!
Engem oda vettek fel, ahova akartam menni, és abba az osztályba, stb.
De voltak haverjaim, osztálytársaim, akik elhatározták, hogy "na most én oda akarok menni", és mikor kiderült, hogy egy totál már suliba kerültek, teljesen más szakra, akkor nagyon "pofára estek". Nem lehet jó érzés, mikor kiderül, hogy a terveid nem váltak valóra, pedig beleélted magad.
Inkább tanulj, de légy laza is! Szóval ilyen arany középút...de a tanulást sose hanyagold, akkor se, ha lestrébereznek! :) Az fontos!
előző, 15/F
[6.os cshajje]
Ha tényleg olyan vagy akkor nme tom mér piszkálnak..
Szoktál "bandázni"??"divatosan"öltöuöl??Az én barátnőm akiről meséltem az nem ismeri :Sp-t Avrilt rihannát pinket..stb.Te ismered őket?Fiúkat érdekled??MOst tom sok kérdést teszek fel de csak azért hogy a végén neke dtudjak hasznos tanácsot adni:]Tényleg nemkérdeztem..Van msn-ed??szoktál ott beszélni sokat??Ismered az xD Lool szavakat??Az én bnőm pl ma úgy öltözzöztt hogy sárga póló
és sötét zöld kardigán..És egy húszéve kiment a divatból gatya...Te hogy öltözöl??MIlyen stílust kedvelsz??egyéniség vagy vagy más öltözköddését nyúlod le??
Bocs az ilyen sok kérdést:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!