Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 6. -os vagyok. Néhány nagyképű...

6. -os vagyok. Néhány nagyképű osztálytársam mindig azt mondja rám, hogy stréber vagyok, mert eddig mindig kitűnő voltam, és szoktam tanulni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az egyik pl. azt mondja hogy én mást sem csinálok, csak tanulok, naponta vagy 3 órát, pedig én szeretek TV-zni, zenét hallgatni, kutyát sétáltatni, meg minden. És nekem a szüleim megkövetelik, hogy jó tanuló legyek, kikérdezik meg ilyesmi. Ezek meg nem is tanulnak, a szüleik lesza.ják őket, magatartásból 3-asuk van... Csak irigyek? Tényleg stréber vagyok? Én mivel tudnám szekálni őket?
2009. szept. 2. 19:00
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Előző: Mi az az SP? o.O

A többiekről még hallottam, szóval valami híres emberkék lehetnek... :]

Engem nem stébereztek le (max. 1-2 alkalommal, mert jól tanulok), normálisan öltözködöm, szoktam haverokkal lógni, ismerem is ezeket az új szavakat (xD, lol, stb. - mindenki ismeri), de fingom nincs, hogy mik/kik ezek. o.O

Azon múlik, hogy stréber-e valaki, vagy nem, hogy ismeri ezeket, akiket te felsoroltál? Hát...

még mindig 15/F

2009. szept. 5. 00:04
 22/32 A kérdező kommentje:

Utolsó előttinek: fiú vagyok egyébként.

És én nem szoktam ilyen XD meg Lool meg ilyen szavakat beszélni, nekem nem jön be ez az új stílus.

MSN-ezni meg nem szeretek, mert keveset gépezek, ha játszok akkor inkább PS2, vagy internetezek.

2009. szept. 5. 08:54
 23/32 A kérdező kommentje:
Csak mert ezek a hülye osztálytársaim meg otthon egész nap ott ülnek a gép előtt, a szüleiket nem is zavarja, stb.
2009. szept. 5. 08:55
 24/32 anonim ***** válasza:

[6.os cshajje]

Nem nem azon múlik csak pl.Megint jövökegyik bnőmmle..ő s eismeri ezeket és emiatt sréberezik le...Tanulásba ha nem vagy stréber az jó csak ha ezeket nem ismered ettől is lestréberezhetnek..Am.Sp magyarR&B énekes legismertebb számai a Kérlek hogy 2

Állj meg..Kép maradsz...

Bizos akk azért sttrébereznek le mert nemnagyon tudod ki ezek...Nem kell mindig gép elött űlni csak most eza "divat"

és ha nincs viped vagy msn-ed ki fognak közösíteni:/

Bnőmet emiatt nem szeretik... Mitírjak még...Szoktál táncolni??Na jó ez csak viccvolt..xD Én szoktam..am..megtanultam SP kép maradsz számát és klipjébe a táncot és azt attam elő..XD

Na jó ez nem tom mért tartozik a témához..anyám te fiú vagy..akk..bocs gondolom nem vagy az.. hogya fiúk érdekeld..xDNem öltözöl Úgy..,??xDNA jó nem tok már mit írni írj vmit aztán gondolkodom...:/

2009. szept. 5. 14:45
 25/32 anonim ***** válasza:
Sztem nem vagy stréber. Csak irigyek rád mert ők túl lusták ahhoz hogy tanuljanak.
2009. dec. 3. 18:08
 26/32 anonim ***** válasza:
Ez nem csak ezen múlik, pl ha a csajok seggét nézitek ne idézz versből, vagy mondj olyat hogy olyan szép a feneke, mint az alföld pusztái. Stréber=gyík is lehet, az pedig olyanokat csinál mint pl amit az előbb írtam. És ne legyél tanár kedvence, fontos! Ha menthetetlen, "harcold" ki a tiszteletet. Ha nagyon kötekednek akkor egészen nyugodtan üsd meg! Ha meg gyáva vagy rá, azt mondod ez primitívség, sajnálom, tényleg gyík vagy! A férfi fegyvere az erő! Akkor használd csak az eszed, ha az erő felesleges!
2010. aug. 13. 00:31
 27/32 anonim ***** válasza:

Velem és ez volt egész általánosba. Nem tudsz velük mit csinálni, én sem tudtam csak leszartam őket. Bekerülsz egy jó gimibe, ahol veled egyszintűek vannak, akik baszogattak azok meg mennek szakmunkásnak. Eléggé általánosítás, mert nem mindenkivel van így, de az én esetemben is ez volt. Ott már nem fognak basztatni. Amúgy tapasztalatból mondom, a legtöbben azért strébereznek mert hazamennek 2-es dogával te meg ötössel, anyjuk mondja nekik h "bezzeg xy-nak ötös lett mért nem tudsz te is olyan jó tanuló lenni!".

Egyszer velem is ez volt, egyik osztálytársamnál voltam, aztán a szüleivel beszélgettem kicsit, kérdezték milyen jegyeim vannak. Mondom 5-ösök 4-esek. Mikor a fiuk meg odajött, mert öltözött vagy nem tudom mit csinált, akkor neki meg azt mondták, hogy "Bezzeg neki 5-ös" és ezért féltékenykedtek.

Egy év és vége, addig tarts ki, sok sikert:D

2010. aug. 16. 17:31
 28/32 anonim ***** válasza:

Velem *is ez volt...

[Előző vagyok javítottam

2010. aug. 16. 17:32
 29/32 anonim ***** válasza:
miért van az hogy általában a 6-osok rakják fel a legtöbb ilyen kérdést, hogy stréber vagyok ?
2012. máj. 2. 21:00
 30/32 anonim ***** válasza:
:D:D am ez érdekes, de 6.-os koromba én is elég "stréber" voltam. Se előtte, se utána soha nem voltam kitűnő csak 6.ba
2012. máj. 8. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!