Van egy osztálytársam, könnyen tanul, sok barátja van, nem izgulós típus és baromi jól néz ki (csaj), ellenben velem aki mindennek az ellentéte, ez miért van?
én kb mindenben az ellentéte vagyok ,najó nem vagyok csúnya ,de a fogaim elég xarul állnak ,a fogszabira meg nincs önbizalmam:S
szval az van hogy tök jó lett a bizonyítványa. és kérdezem pl h a gazdasági jogot hogyan tanulod erre "elolvassa",ááááááá mindjárt a falramászok ilyenkor.. napokat szoktam tanulással tölteni az ilyen humán jellegű tantárgyakkal ,ígyis felelhetek a 3masért jogból(ő meg elolvassa)
több időt cseszek el mint ő és xarabb is lesz a dogám.. most ez hogyan van?? nem úgy kéne lennie hogy ha többet tanulok mint ő akkor legalább olyan jónak mint neki
.de az a vicc mikor mindig mondja hogy a sulis tárgyak közül semmi sem érdekli, erre majdnem kitűnő, hogyan lehet ötös szinte minden tárgyból ha nem érdekli..jó persze h a jegy meg érdekli de én ezt akkor sem birom felfogni
a szüleim meg mondják h zseni vagy fiam, nagyon értelmes..
ááhhh de szomorúan érzem ilyenkor magam
kicsit úgy érzem kicseszett velem az élet17f
mintha ez nekem evidens lenne hogy hasonlítgatnom kellene másokhoz magam.. de látom igazad van. tényleg nem kéne
de olyan bosszantó hogy neki jelenleg sokkal jobb élete van(nem a rossz. hanem hogy nekem nincs legalább annyira jó)
amúgy ő a csaj én meg a srácXD
persze hogy jobb vagyok egy csomó dologban
de az nem számít mer' az iskola dominál a mai világba ,hogyha te jó vagy pl kisfilmkészítésben az nem érdekes vagy jól focizol az sem számít ,mert ilyet nem osztályoznak a suliba.. ha nem vagy jó abban amit osztályoznak akkor élethosszú ideig szívsz?
vagy még az jó hogy elviseled mind azt a kiabálással töltött órát amikor a szüleid leordítják a fejed hogy miért nem tanulsz..
de felnőtt korodba meg lesz vmi jó ötleted és több pénzed lesz mint egy átlag embernek még azoknál is akik kitűnők voltak suliba.
persze én nem azt mondom ha most így folytatom tovább akkor biztos befutó leszek és sok pénzem lesz..
Mindent jegyekben mérnek? Hát sztem le a kalappal a sportteljesítmények előtt, vagy nyelvvizsga, vagy az aki már tiniként jó kis filmeket rak össze, vagy ír, vagy weblapokat szerkeszt stb. stb. nem csak jeggyel lehet kitűnni, nagyon rosszul látod!
A fogszabályzó meg nem gáz, sztem inkább az gáz aki nem foglalkozik vele, meg az aki beszól rá!
Ja és van már olyan is amit belülre tesznek fel, vagy éjszakai! vagy zselés vagy milyen ami szintén ideiglenes de még az éjszakainál többet tud javítani!
BTW vannak akiknek tényleg nem kell sok idő, én is az a kategória vagyok mint az a csaj... sőt az osztálytársaim nem egyszer próbáltak meg velem kicseszni h betegségnél nem mondták meg hogy másnap amikor megyek doga lesz pedig RÁKÉRDEZTEM... hát 5-t írtam akkor is, reggel, szünetben meg matek közben elolvastam a törit szerencsére csak 3. vagy 4. óránk volt, angolt nem kellett tanulnom dogára se, meg németet,matekot is szünetben átlapoztam! - általában ezekkel vertek át, a többi dogát mindig több héttel előre bejelentette a tanár nem csak hét elején h sz-cs-p tz....
az h van sikerélményem másba nemszámít mert az iskolába nem kapok jó jegyet emiatt a szüleim mindig leordítják a fejem ,elég bosszantó tud lenni
ha én nem abba vagyok jó ,mégis abba kell hogy jó legyek
Ahhh... akkor a szüleid se értik a dolgot...
Igenis számít más is! van olyan osztálytársam ki akarták rúgni meg hogy újrajárja a 11-et aztán mivel számítógépekhez profin értett most az IBM-nél dolgozik! Érettségi után nem tanult tovább mert olyan állásajánlatot kapott h megérte neki...
Am meg az ilyenekkel mint én annyi a baj, hogy kiveszik belőlük a szorgalom, azt itt vagyok az orvosin és szenvedek, mert itt nem lehet elolvasni az anyagot pár óra alatt, de még 1 nap alatt se ha közben nem csak olvasni hanem értőolvasni akarom...
Az eszem megvan hozzá, a szorgalmam meg hát hagyjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!