Hogy dolgozzam fel, hogy az osztálytársam előttem vágta fel az ereit?
nem lett volna szabd hagyni. ha kijön a kórházból, akkor meg nem ártana kicsit többet foglalkozni vele nektek is, meg a szülőknek.
attól függ miért tette.
Lehet hogy az lenne a legjobb ha a többi lánnyal beszélnél erröl akik még ottvoltak.
De sztem a lánnyal aki csinálta egy ideig ne találkozz
Szia!
sajnálom ami történt, remélem a barátnőd rendbejön.
kérlek, a saját érdekedben próbálj meg valakivel beszélni erről! nem fognak kinevetni, vagy nem tudom, mi az amitől félsz, ami miatt nem mersz beszélni róla senkinek.
ne szégyelld, hogy megijesztett egy sokkal tapasztaltabb felnőtt is kiakadna! így is bátor vagy, de kell magad szeretned annyira, hogy segítséget kérj.
ha a közeledben nem szeretnél senkinek beszélni erről, keress fel egy pszichológust (lehet hogy az iskoládban is dolgozik pszichológus, őt is bátran keresd fel!)
segíteni fog, bárki is legyen az akinek elmondod. csak ne tartsd magadban.
keresd mások társaságát, legyél olyanokkal akik pozitívan állnak az élethez. ez nagyon fontos.
remélem minden rendben lesz:) fel a fejjel:) <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!