13 éves lány vagyok, és nagyon elkeserítőnek tartom azt, ahogy ez a korosztály szerepel a köztudatban. Idegesítő és bántó hogy a korom miatt lenéznek, a mai kis 13 éves r*bancok miatt már komolyan szégyellem közölni hogy 99-ben születtem... nem vagyok olyan mint azok, normális embernek tartom magam: szeretek írni és olvasni, egy átlagos lány vagyok átlagos külsővel, nem vagyok stréber és nem vagyok síkhülye sem, vannak barátaim és álmaim, na és persze nem fogok feltenni ezen az oldalon olyan kérdéseket amik úgy kezdődnek hogy "Lehetek-e terhes?"...
Mielőtt valakinek esetleg eszébe jutna, nem egy ronda kövér gyerek vagyok aki naphosszat a gép előtt ül gyűlölködve és féltékeny a vele egykorú csajokra, mert azokat minden második pedofil meg akarja ***ni, közlöm hogy nem, nem olyan vagyok. :D
Velem van a baj, hogy így érzek és így látom a helyzetet?
Én is 13 éves vagyok és pont így érzek mint te! Nekem is vannak ilyen ismerőseim és osztálytársaim és "kislánynak" tartanak amiért nem érdekelnek úgy a fiúk, nem lógok egész nap a facebookon. Közbe pont hogy ők azok csak a felnőtteket próbálják szerencsétlenül utánozni!
2012. dec. 6. 21:03
32/35 anonim válasza:
Énis 13 vagyok lány .. engem is idegesít az ilyen de egyépként minden majdnem igaz rám amit leítál magadról csak általába többet gépezek és nem szeretek írni ..mielőtt bárki valamit mondana rám ... könyvet szoktam olvasni!
2013. ápr. 6. 22:47
33/35 anonim válasza:
én utálom az olyan ribancokat sokall job ha 1 lány viszafogott :D ha gondolod irj privibe :D
2013. ápr. 7. 19:47
34/35 ***valaki*** válasza:
Szia!Én is 13 vagyok,majdnem 14.És ugyanúgy látom a helyzetet,mint te.Veled semmi baj!Inkább a kissé elkényeztetett,elkanászodott veled/velünk egykorúakkal!A szüleiknek kéne őket megtanítani az alap intelligenciára és a megfelelő viselkedésre!Csak az a baj,hogy sok szülő már nagyon "leszarja",hogy mit csinál a gyereke.És ha nem a szülő,akkor ki tanítsa a jóra a gyerekét és kirázza gatyába?És a tanár sem azért van az iskolában,hogy rászóljon,hogy hé ne legyél ilyen magamutogató és ne úgy néz ki a rólad készült képeken,mint egy közönséges r*banc!Hanem,hogy megtanítsa a hülye gyereket írni,olvasni,számolni!És ha a más nem, akkor legalább a gyereknek lenne annyi esze,hogy nem fásul el a többihez képest!És most bárki,akárki írhat nekem olyanokat,hogy mit tudok én az ilyenekről,hisz még gyerek vagyok!Meg hasonlókat,de nem fog igazán érdekelni,mert ez a véleményem,amin nem áll szándékomban változtatni.
2014. márc. 30. 14:44
35/35 ***valaki*** válasza:
Bocsi az egyik mondatba becsúszott egy felesleges "a" betű.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!