Velem van a baj? 13/L
13 éves lány vagyok, és nagyon elkeserítőnek tartom azt, ahogy ez a korosztály szerepel a köztudatban. Idegesítő és bántó hogy a korom miatt lenéznek, a mai kis 13 éves r*bancok miatt már komolyan szégyellem közölni hogy 99-ben születtem... nem vagyok olyan mint azok, normális embernek tartom magam: szeretek írni és olvasni, egy átlagos lány vagyok átlagos külsővel, nem vagyok stréber és nem vagyok síkhülye sem, vannak barátaim és álmaim, na és persze nem fogok feltenni ezen az oldalon olyan kérdéseket amik úgy kezdődnek hogy "Lehetek-e terhes?"...
Mielőtt valakinek esetleg eszébe jutna, nem egy ronda kövér gyerek vagyok aki naphosszat a gép előtt ül gyűlölködve és féltékeny a vele egykorú csajokra, mert azokat minden második pedofil meg akarja ***ni, közlöm hogy nem, nem olyan vagyok. :D
Velem van a baj, hogy így érzek és így látom a helyzetet?

ilyen lány mint te ritka manapság, maradj ilyen :D
15/L

Én is ilyesmi voltam 13 évesen, aztán beléptem a lázadó korszakba (ami most is tart :D) és néha megiszok 1 sört, ami amúgy csak limonádé (citromos, grapefruitos izét :D). De berúgni mostanában nem fogok. Elkezdtek érdekelni a pasik, de nem csinálok hülyeséget! Majd ha eljön az ideje, most biztos nem. Szerintem ha nagyobb leszek akkor is csak mértékkel fogok inni, azt is csak a hangulat kedvéért.
Szerintem jófej vagy, maradj ilyen! Bár arra számíthatsz, hogy talán kevesebb pasi fog érdeklődni utánad, mert általában mindenki a mellkirakós ribancokat szereti. De nem baj, legalább tudni fogod, hogy ki az akinek nem csak a ribancoskodás jön be. Nekem még nem volt pasim.
Szóval jól csinálod, de TALÁN ez még változni fog egy picit, bár a mi esetünkben nem sokat szerencsére :)
15L

Kedves kérdező, ha a többi szerencsétlen (akikről írtál...) nem rángat bele semmibe, akkor ilyen is maradsz, mint amilyen most vagy. Változni fogsz, de az alap dolgok, tulajdonságaid nem igazán fognak változni, és legyen is így, ahogy például az előttem szóló is említette, ritka a normális ember, főleg egy normális lány. A korodat nem említem, ti lányok mindig előbb értek, van 1-2 hasonlóan érett 13 éves lány. Szóval ezzel nincs semmi gond... azzal viszont igen, hogy nemcsak a 13 évesek ennyire gázok, hanem 1 évvel nálad fiatalabbak is, illetve pár évvel nálad idősebbek is... van aki agyilag sem fog soha arra a szintre érni 2x vagy 3x évesen, mint te, vagy én, vagy a normális hozzászólók... sajnos ez van.
15L, van még pár kivétel, akik nem a nagy mellekre mennek, illetve nem ezért, ezért a típusú lányokért rajonganak. ;)
18F
Köszönöm szépen a kedves és hasznos válaszokat :)
Engem aztán nem fognak belerángatni semmibe az biztos, nem olyan vagyok akit manipulálni lehet, ettől nem is félek és nem is fogok. :) Tény hogy nem leszek mindig teljesen ilyen, de a gondolkodásom és a világra való nézetem ugyanaz marad. A pasi dolog miatt nem aggódom. :D Nem mindenki a r*bancokra bukik, ez tény és való. :)
Tudom hogy vannak (igaz kevesen) akik hasonlóan gondolkodnak mint én - mind a két nemben egyaránt, - és amíg ők léteznek addig én nyugodtan alszom el. :D

Most elrontom a "szép zárást" egy kommentel:D
Bár csak ismételni tudom, hogy természetesen nem veled van a baj. A lányok valóban előbb érnek és ez jó, hogy te tudod mi a helyes. Igen, valóban a mostani 13 évesekre mondják, hogy r*banckodnak már most is, de szerencsére vannak kivételek:) A húgom ugyan 12, de már az ő korosztályában is vannak olyanok akiket te írtál kedves kérdező:)...De szerencsére a húgom is a régi normális rend szerint él, ügyelek is rá, hogy így maradjon..bár nem nagyon kell terelgetni, ő maga is értelmetlennek tartja az energiaitalozást és társait:D
Én is olyan voltam mindig, mint te..na meg most is olyan vagyok, de ne foglalkozz vele, majd egyszer kinövik:)
Bár van aki menthetetlen marad örökre:D
Sajnos kevés a korosztályodban meg az egy-két évvel idősebbeknél is az olyan, aki nem mell kirakós lány..és a fiúkba teng a....-vágy és kapósak is sajnos erre...
Persze azért van pár kivétel aki már most tudja, hogy mi a helyes:)
Én csak annyit mondok maradj ilyen, bár ebben már megerősítettek az előttem szólók is:D
16/L

18F vagyok, előzőleg.
Szeretem amikor egy-egy ilyen kérdésnél így összegyűlnek az emberek, mondhatni ez egy ilyen kis gyűjtő, egy-egy ilyen kérdés. Általában a sok barom ide nem teszi be a lábát, szerencsére. :)
És amit a legnagyobb örömmel látok továbbra is, hogy rajtam kívül is vannak még nem elborult gondolkodásúak... az pedig külön öröm, hogyha valakinek van kisöccse kishúga stb, azt is ugyanolyan normális módon nevelik. :)
A legjobb az egészben, hogy már ezeknek is úgymond örül az ember, amikor ennek, ezeknek kellene lennie az alapnak, általánosnak... de nálunk kifejezetten sok ilyesmi van akikről írtunk, másfelé is, de azért láthatóan jóval kevesebb...

Szerintem jó, hogy ilyen vagy.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!