Velem van a baj? 13/L

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok, és nagyon elkeserítőnek tartom azt, ahogy ez a korosztály szerepel a köztudatban. Idegesítő és bántó hogy a korom miatt lenéznek, a mai kis 13 éves r*bancok miatt már komolyan szégyellem közölni hogy 99-ben születtem... nem vagyok olyan mint azok, normális embernek tartom magam: szeretek írni és olvasni, egy átlagos lány vagyok átlagos külsővel, nem vagyok stréber és nem vagyok síkhülye sem, vannak barátaim és álmaim, na és persze nem fogok feltenni ezen az oldalon olyan kérdéseket amik úgy kezdődnek hogy "Lehetek-e terhes?"...

Mielőtt valakinek esetleg eszébe jutna, nem egy ronda kövér gyerek vagyok aki naphosszat a gép előtt ül gyűlölködve és féltékeny a vele egykorú csajokra, mert azokat minden második pedofil meg akarja ***ni, közlöm hogy nem, nem olyan vagyok. :D

Velem van a baj, hogy így érzek és így látom a helyzetet?

2012. aug. 25. 13:10
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Köszi! 19/F De fura leírni :D
2012. aug. 26. 11:26
 22/35 anonim ***** válasza:

Veled semmi baj, épp te vagy a normális.

Én a kortársainkat sem hibáztatom.

Akit felelősségre kellene vonni, az a kamaszlány nevelője, illetve a média. Komolyan, néha elszörnyülködöm, hogy mi lett a tv-ből. ... A fiúkat b**iságra buzdítják, a lányokat r**ancosságra.

De nem kell aggódni, mert a látszat ellenére nagyon sok a normális, jólnevelt ember. Itt Gödöllőn én eddig nem is láttam igazán ribiket :) (azért külön hála, hogy egy vallásos suliban max. 1 cicababa van ^^ )

2012. aug. 26. 13:42
 23/35 anonim ***** válasza:
maradj ilyen!:) engem is sokszor általánosítanak. néha nehéz ilyen előítéletekkel ismerkedni. sok sikert!:)
2012. aug. 27. 14:08
 24/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek :)
2012. aug. 27. 14:38
 25/35 anonim válasza:
Itt a klónom :) .... Csak az osztálytársaim strébernek tartanak :(
2012. aug. 28. 00:29
 26/35 anonim válasza:

Szia! Én is 13 éves lányvagyok és teljesen egyetértek veled.. Detto ugyanaztirtad le ahogy én is gondolkozok.. :D

És egy csomo osztálytársam van akik már tavaly is eléggé dobálták /dobálják magukat -_-' irritáló.. :D

2012. aug. 31. 21:08
 27/35 anonim ***** válasza:
69%
Egyetértek veled kérdező és utolsó.Bár én már nem sokára(2 hónap múlva)14 leszek de én is így gondolkodom.Remélem nem változok majd meg.
2012. szept. 21. 14:52
 28/35 anonim válasza:
100%
énis pont így érzek;) 14/L
2012. szept. 25. 17:33
 29/35 anonim ***** válasza:
14:52 100% hasznos vagy!!! :D [De valaki lepontozott -_-]
2012. szept. 26. 16:44
 30/35 anonim válasza:

"13 éves lány vagyok, és nagyon elkeserítőnek tartom azt, ahogy ez a korosztály szerepel a köztudatban. Idegesítő és bántó hogy a korom miatt lenéznek, a mai kis 13 éves r*bancok miatt már komolyan szégyellem közölni hogy 99-ben születtem... nem vagyok olyan mint azok, normális embernek tartom magam: szeretek írni és olvasni, egy átlagos lány vagyok átlagos külsővel, nem vagyok stréber és nem vagyok síkhülye sem, vannak barátaim és álmaim, na és persze nem fogok feltenni ezen az oldalon olyan kérdéseket amik úgy kezdődnek hogy "Lehetek-e terhes?"...

Mielőtt valakinek esetleg eszébe jutna, nem egy ronda kövér gyerek vagyok aki naphosszat a gép előtt ül gyűlölködve és féltékeny a vele egykorú csajokra, mert azokat minden második pedofil meg akarja ***ni, közlöm hogy nem, nem olyan vagyok. :D

Velem van a baj, hogy így érzek és így látom a helyzetet?"

Nagyon örülök, hogy te is olyan vagy mint én! Amikor kérdezik, mit csinálsz legszivesebben, azt válaszolom: Regényeket olvasom, verseket irok, és lehet hogy közrejátszik hogy falun élek, de nálunk, aki ezt nem igy látja, (Jó nem mindenki szeret sajnos olvasni), de nálunk az nagyon ciki, ha valaki ilyen r.bancos ruhában jön, és azzal dicseksszik, hogy ő már volt fiúval.Én a multkor oda is irtam rendesen egy kép alá, ami szintén arról szólt, hogy "a mai 13 évesek" az a szörnyü, hogy mindenkire értik! És tényleg felháboritó!

2012. nov. 23. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!