Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Túl reagáltam vagy tényleg...

Túl reagáltam vagy tényleg gyökér volt velem szemben?

Figyelt kérdés

ma nálunk jött egyik osztálytársam és a legjobb barátom!elkezdtünk focizni , estig jácodtunk rendesen és amikor a haverok mentek haza apám kiszólt hogy miért mentem el játszani addig amig nem segítetem neki otthon és én erre azt mondtam neki hogy tegnap is ugyanezt mondtad és avval kijöttem a házból!erre mire kiérek a haverok csodálkoztak hogy hogy merek ilyent mondani apámnak ezután a legjobb haverom odahajolt az osztálytársamhoz és halkan mondta neki hogy ez úgy pofázik az apjával de annyira halkan hoghy én is hallottam és akkor én mondtam neki hogy éngem nem nevelnek olyan szigorúan mint őt!ezután rendesen elköszöntünk egymástól meg minden de azért elég rosszul esett hogy ilyet mondoptt lehet hogy iagaza volt de akkor is miért kellett mondania és ílyen szégyenbe hoznia más előtt?

bocsi a helyesítási hibákért nem volt időm kijavítani!

16/F

2012. aug. 21. 21:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha megcsináltad volna a dolgod, nem kellene szégyenkezned. Bár, ha amiatt szégyenkezel, hogy rendesnek mutatod magad, pedig nem vagy az...

Ezeket kijavítani? Eleve jól kell legépelni, és akkor oké. Ez inkább a tudás hiánya, nem a lustaság.

2012. aug. 21. 21:23
 2/3 A kérdező kommentje:
vagyis szerinted túlreagálom a dolgot! és én vagyok a hibás de akkor is mondja inkább nekem és ne másnak
2012. aug. 21. 21:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Mind a ketten hibásak vagytok. Te felkaptad a vizet, a "barátod" meg nem gondolta át, mit is tesz. Üljetek le megbeszélni higgadtan.
2012. aug. 22. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!