Lehet ez valami betegség vagy szimplán "gyökér" vagyok?
Én 1. óta ilyen vagyok :)
Az osztályban mindig különc voltam, volt 1 haver, a többieket "semlegesnek" tartottam 1 szót nem szóltam hozzájuk. Aztán azzal az 1 haverral se törődtem, mert összevesztünk. Szépen ment ez 8.-ig, amikor már jókat elbeszélgettem sok társammal, de sokan utáltak, mert igaz változtam, de mindig is külön, magának való gyereknek számítottam. Szinte MINDENBŐL kihúztam magam... anyuci egyetlen fiúcskája :D 8. osztály életem egyik legjobb korszaka, talán neked is van ilyen :)Vertek meg 1x 2x a csesztetés pedig folyamatos volt :(
Eljött a 9. most vok 15. Új iskola, új osztály... hát most szörnyen érzem magam, senkihez nem tudok hozzászólni, teljesen egyedül vagyok mindig. Gondolhatjátok mennyire kedvelhetnek...(úgy visszamennék 8.-ba :( ) Nem megy a beilleszkedés. Ennyi.
De nem akarok változni mert én ilyen vagyok, vagy elfogadnak, vagy nem, ha nem, akkor az már az Ő bajuk. Ez mért lenne betegség, Te csak kitűnsz a sok senkiházi, nagymenő közül, biztosan egyéniség vagy, mint én :D
Tartsd nagyra magad, légy kemény, ha valaki csesztetne... mondd meg a véleményed! Fel a fejjel!
Meg tudom érteni amit mondasz, éreztem már hasonlót. Ugyan nem állandóan, mint Te, még csak nem is rendszeresen, de időről időre előfordul, hogy ráunok az emberekre, egyszerűen nem érdekel, mit csinálnak, hogy érzik magukat, mi van velük, csak hagyjanak békén, és én sem háborgatom őket. Azt mondják az ember szociális lény, ez alól valószínűleg Te kivételt képezel, kívülállónak érezheted magad emiatt. Ez a magadba fordulás és enyhe egoizmus önmagában nem hiszem, hogy problémát okozna, de később gondjaid lehetnek a pártalálással. Elég nehéz lesz olyan partnert kerítened, aki elfogadja ezt a szintű társadalomundort, de ha eleget keresel, remélhetőleg olyat is találsz.
Mindazonáltal elég fiatal vagy, még kialakulóban van a személyiséged, lehetséges, hogy a későbbiekben még változni fog a hozzáállásod az emberekhez, ha nem is sokban. Mindenesetre sok szerencsét kívánok az élethez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!