Ez most betegség? . Vagy mi?
Minden reggel kb 1,5 órán át kérdezgetem a családtagjaimtól..... hogy szép vagyok?
mindig nézem magam a tükörben, sőt még ott is eszem, iszom, étkezem, fürdök.....stb,stb,stb a webcamomat mindig bekapcsolom, hogy csak is magamat lássam egész álló nap.
és méég őőőő mi is van......hmmmmm na meg van ja igen egész nap csak fésülködök, és másembereket alsóbbrendűnek érzek, úgymond én vok a leggszebb és legjobb mindenben.Ja és általában szebnek érzem magam még a lányoknál is....NEM VAGYOK BU.ZI.
na ez most betegség, vagy mi? 20f
*nem vagy beteg, csak szánalmas.
természetesen így értettem...
miért lennék szánalmas kis barátom?
ezért.....szánalmas? szerintem nem, nem szánalmas hanem felsőbbrendű az olyan kicsi és jelentéktelen emberek szánalmasak és nevetségesek, kapzsi, zsugori csak, hogy több és több legyen, de mások érzelmeit sutba dobják és beletaposnak az alsóbbrendű emberek lelkébe.
én nem ilyen vagyok, nem tudok szeretni, se pedig gyűlölni....én csak tisztelni tudok, legyen az 1 hajléktalan az utcán a porban fekve, vagy 1 felsőbb rétegből való valaki/valakik nekem 1s ugyanaz.mind 2-ő.
Kettőnk közül TE VAGY A SZÁNALMAS kis barátom.
SP tudom hogy te vagy az. :O
De am ja. :'D Ezt szánalmasnak nevezik. :'D
Szerintem ti vagytok azok most éppen. Komolyan kérdezte, sztem ...
Néha én is lenézem az embereket, sőt a bátyámmal is sokat beszélgetünk ilyenekről, bár a külsőmmel én nem vagyok így :D A mai világban nagyon eldurvult hogy egy embernél mi a normális. Mi már nem akarunk normálisak lenni XD
De amúgy meg attúl, hogy magadat "szereted" nem leszek "b.uzi" (meleg, homoszexuális), már bocs XD Egoistának hívják az ilyeneket, de nem számít :'D
Szerintem egy szinten jó, hogy eljutottál oda, hogy tetszel magadnak, sokkal rosszabb, ha lenézed saját magadat. :D Amúgy meg fogalmam sincs ezzel mit tudsz tenni. Beszélhetsz egy pszichológussal, mert néha tényleg normális dolgokat tudnak mondani, de amúgy meg, passz. Remélem azért a többi "normális" egyén itt leállítja magát. :P
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!