Ez betegség vagy csak furcsa dolog?
Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon sokat gondolkozom el. Szeretek is nagyon.
Általában nem kapcsolatokról, nem a másik nemről, mert ezek nem érdekelnek, csak minimálisan foglalkozom ezekkel.
Az érdeklődési köreimről gondolkozom el általában.
Néha vicces dolgok is eszembe jutnak, alig bírom elfojtani a röhögést (ha utcán vagyok, ugye akkor nem szabad elröhögnöm magam).
2011. aug. 10. 10:01
1/5 anonim válasza:
Velem is előfordul az ilyesmi.Például mondjuk megyek az utcán elkezdek gondolkodni valami vicces dolgon és elkezdek magamon röhögni.
2/5 A kérdező kommentje:
Veled előfordul, velem mindig van.
Jó nem a vicces, de az elgondolkozás.
2011. aug. 10. 10:30
3/5 anonim válasza:
Én is pl: amikor este lefekszek akkor még vagy 2-3(vagy még több) órát gondolkodom,és nem is bírok elaludni,mert mindig pörög az agyam,de nagy nehezen azért elalszok.
4/5 anonim válasza:
Ez egy furcsa és nagyon beteg dolog.
5/5 anonim válasza:
Úristen, de gondolkodni szoktál? És csak úgy, felkészülés nélkül, fogod magad, és olyan izék... gondolatok mennek a fejedbe? Ez nem lehet valami rosszindulatú agydaganat tünete??? Elég furcsa, mert én úgy hallottam, csak az emberek 0,0000000001%-a szokott gondolkodni. Már amennyiben embereknek lehet nevezni az ilyet. Durva. Mindenképp menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!