Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez most betegség? . Vagy mi?

Ez most betegség? . Vagy mi?

Figyelt kérdés

Minden reggel kb 1,5 órán át kérdezgetem a családtagjaimtól..... hogy szép vagyok?

mindig nézem magam a tükörben, sőt még ott is eszem, iszom, étkezem, fürdök.....stb,stb,stb a webcamomat mindig bekapcsolom, hogy csak is magamat lássam egész álló nap.

és méég őőőő mi is van......hmmmmm na meg van ja igen egész nap csak fésülködök, és másembereket alsóbbrendűnek érzek, úgymond én vok a leggszebb és legjobb mindenben.Ja és általában szebnek érzem magam még a lányoknál is....NEM VAGYOK BU.ZI.

na ez most betegség, vagy mi? 20f

2011. aug. 26. 20:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

az újabb kérdésedre válaszolva(miért vagy szánalmas):

egyszerű. azért mert felsőbbrendűnek érzed magad mindenkinél miközben nem vagy az. hát ezért 'kis barátom'.

2011. szept. 13. 06:28
 12/13 anonim válasza:
Ezt úgy hívják, h nárcisztikus. Olvasd el a Doria Gray c. regényt.
2012. febr. 13. 05:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez inkább hiúság.
2012. ápr. 16. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!