Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért bunkósodtam el?

Miért bunkósodtam el?

Figyelt kérdés
Olyan bunkó lettem. Nagyon szemét voltam egy barátommal és tökre el vagyok szállva magamtól, de nem értem miért. Egy éve még tök más voltam, kedves, rendes gyerek. :( Talán a haveri társaság és hogy túl sokat iszok velük alkoholt? Nagyon megváltoztam, de vissza szeretném csinálni, csak nem tudom hogyan. :\ szerintetek?

2012. jún. 24. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Van benne valami. Nem ismerlek se téged, se a haveri köröd, de elképzelhető, hogy azért lettél bunkó, mert rossz társaságba kerültél, és ez volt hatással a személyiségedre. Szerintem soha nem késő változtatni, kérj bocsánatot a barátodtól, akit megbántottál, az ivócimboráiddal pedig találkozz egy kicsit kevesebbet, és ha együtt vagytok, ne igyál sokat, valamint próbálj meg kedves és udvarias lenni az emberekkel úgy általában. Remélem, tudtam segíteni.
2012. jún. 25. 02:18
 2/4 Skyra Diamonds válasza:

Szerintem ne igyál, vagy legalábbis próbáld csökkenteni mindig a mértéket, mert ha sokat iszol és rendszeresen, az alkohol átveszi a szerepet az egyéniségedtől és lehet, hogy olyan oldalad mutatkozik meg általa, amit józanul nem szeretnél megismerni. A társaság is fontos ebben a korban. Olyan barátokat keress, akik értéket képviselnek a számodra, mert például jól zenélnek, vagy jó tornászok, vagy csak egyszerűen humoros és nagy tudású fiatalok. Az sem baj, ha idősebb korosztályú, de normális hozzáállású fiúkkal, lányokkal barátkozol. A leghasznosabb az, ha kitalálsz magadnak valamit célt, amit el akarsz érni. Például minden hétvégén futsz, vagy biciklizel pár km-t.

Vagy elolvasol minden könyvet, amit írtak egy témával kapcsolatban, de nem az interneten, hanem mondjuk egy könyvtárban. Hallottam egy olyan mondást, ha egy ember minden nap fél órát foglalkozik bármilyen területtel, 5 év alatt, annak a területnek a szakértőjévé válik. Próbáld ki, de tisztán és józanul!!!

2012. jún. 25. 14:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Van hobbim, zenélés... Napi több órát szoktam zenélni. De itt most nem erről van szó, hanem arról, hogy régebben jószívű voltam, sokkal kedvesebb másokkal és figyeltem arra, hogy ne bántsak meg másokat. Még az olyan emberekkel is kedves voltam, akik velem szemetek voltak. Viszont most már úgy gondolom, hogy ebből elég és ideje kiállnom magamért, mindenért ami hozzám tartozik és nem érdekel ha ezzel másokat megbántok.
2012. jún. 25. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Az egyetlen aki ezen változtatni tud az te vagy, és ha már eldöntötted hogy vissza akarod csinálni, akkor miért kérsz itt olyan tanácsot amire már úgyis tudod a választ?
2012. jún. 25. 23:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!