Miért bunkósodtam el?
Szerintem ne igyál, vagy legalábbis próbáld csökkenteni mindig a mértéket, mert ha sokat iszol és rendszeresen, az alkohol átveszi a szerepet az egyéniségedtől és lehet, hogy olyan oldalad mutatkozik meg általa, amit józanul nem szeretnél megismerni. A társaság is fontos ebben a korban. Olyan barátokat keress, akik értéket képviselnek a számodra, mert például jól zenélnek, vagy jó tornászok, vagy csak egyszerűen humoros és nagy tudású fiatalok. Az sem baj, ha idősebb korosztályú, de normális hozzáállású fiúkkal, lányokkal barátkozol. A leghasznosabb az, ha kitalálsz magadnak valamit célt, amit el akarsz érni. Például minden hétvégén futsz, vagy biciklizel pár km-t.
Vagy elolvasol minden könyvet, amit írtak egy témával kapcsolatban, de nem az interneten, hanem mondjuk egy könyvtárban. Hallottam egy olyan mondást, ha egy ember minden nap fél órát foglalkozik bármilyen területtel, 5 év alatt, annak a területnek a szakértőjévé válik. Próbáld ki, de tisztán és józanul!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!