Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kellett már új életet kezdened...

Kellett már új életet kezdened? Volt olyan mikor úgy döntöttél hogy tiszta lappal kezded a holnapot? Miért döntöttél így?

Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 12:50
1 2 3
 21/22 kalaszim válasza:
Hát csak olyan értelemben amikor nyaralásnál hátulról belénk jött a busz, és a mamám azt mondta, hogy én meghaltam és feléledtem, mert am nem lett semmi bajunk csak a szuzika lett kissé káros
2012. aug. 31. 06:56
 22/22 anonim válasza:

Igen, 2x. Először 20 évesen mikor Pestre költöztem (életem egyik legjobb döntése volt). Az első két évben még nem voltam teljesen önellátó mert még tanultam, de aztán mikor munkába álltam, akkor már igen.

Másodszor mikor külföldre költöztem. Az sokkal nehezebb döntés volt. Elvesztettem Magyarországon a munkám, a kényelmes kis életemet. Külföldön nagyon nehezen indultak be a dolgok... bár a szívem visszahúz, nagyon szerettem a Pesti életemet, egyenlőre tudom hogy itt van dolgom.

2012. szept. 10. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!