Előfordult már, hogy két olyan ember között kellett választanod, akiket szerettél? Mi alapján döntöttél?
Természetesen. Mindkettőt választottam, az ő harcuk nem az enyém, mindenki rendezze a sajátját. Volt olyan, hogy tudtam a két fél miért nincs jóban és legszívesebben az egyiküknek úgy odamondtam volna a magáét, mert egyszerűen most is a hányinger kerülget tőle, de nem az én dolgom.
Szerelmileg nem igen van ilyen, határozott jellem vagyok, meg hála istennek jól tudok kommunikálni, úgyhogy nem félek az ilyen helyzetektől.
Sajnos volt. A párom és a legjobb barátnőm között. Mivel a barátnőm nagyon csúnyán átvert, és megalázott, így a páromat választottam. Ez egy hosszú történet, lényeg a lényeg, hogy valamit elfelejtettek elmondani, aminek köze volt mindhármunkhoz. Aztán egymást mártották be nálam. Most visszagondolva, apróságnak tűnik, de nem bántam meg a döntésem.
Most jelenleg, szintén egy hasonló döntés előtt állok. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!