Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az életem egy nagy zsákutca....

Az életem egy nagy zsákutca. Miért?

Figyelt kérdés

Nincs önbizalma.

Egyszerűen szerintem "unalmas" vagyok. :S Nem tudok senkivel semmiről beszélgetni, sőt mostanában már inkább itthon ücsörgök a gép elött, minthogy kimenjek a friss levegőre. Nem tudok megnevettetni embereket, és beszélgetni velük. És önbizalmam sincs. Nagy hátrány az is hogy szemüveges vagyok, nem szeretem hordani a szemüvegem, így nem igazán látom az emberek arckifejezését. Sokszor hiszem azt hogy engem néznek és nevetnek rajtam. Miért van ez? És mit tehetnék? :(

Szeretnék ismerkedni, barátokat szerezni. Van egy két barátom, de szeretnék még párat. Szerintem ez nem nagy kérés, de nekem még ígyse sikerül.Sokszor kiközösítenek. Az életem egy nagy zsákutca...

2009. júl. 23. 19:34
1 2
 11/11 anonim válasza:

Csak próbáld meg meglátni a jót mindenben...legalább keresd kicsit.

Tudod, azt szokás mondani, hogy ne azt nézd hogy a pohár félig üres, hanem hogy félig tele van.

2009. szept. 15. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!