Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Az életem...

Most mit tegyek? Az életem egy zsákutca

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és most mentem középiskolába. Az ország egyik legjobb kéttanynelvű gimijébe jelentekeztem, és fel is vettek. Csak egy a gond ez a suli kolesszal jár. Eddig ezzel nem is volt gond, szerettem ottlenni, most viszont egyre inkább kezdek elidegenedni tőle :S A társaság nagyon jó, legalábbis eddig az volt, de mostanában kezdtek csőstül jönni a bajok. Az egyetlen lány akiben tényleg 100%osan megbíztm az előbb osztott ki msn-en, az ősziszünet előtti fogadóórán, pedig azt mondták a tanárok, h ha surgősen nem javulnak a jegyeim nem muszály ide járnom :( . Eddig imádtam ezt a sulit, eszembe se jutott h mi lenne ha másik suliba járnák, de most..... az a helyzet h minden olyan egyszerre jött, most például kiderült az is végérvényesen, h a fiúknál sem vagyok valami szerencsés, pedig erre már többen is rácsodálkoztak :S .......de valahogy mégsem jött össze.

Az a lényeg h az iskolaváltás gondolatát nem merem felhozni a szüleim előtt, mert szerintük képes vagyok itt helyt állni, és nap mint nap többször is mondják h milyen büszkék rám h ide járhatok:( szóval nem szeretnék csalódást okozni nekik

de akk mitt tegyek????

kérlek segítsetek!!!!!!

2009. okt. 28. 12:11
 1/2 anonim ***** válasza:
47%
teljesen mind1 sz@r az ország, innen menekülni kell ha jól tanulsz ha nem
2009. okt. 28. 14:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy akármilyen jó a suli, negyedikre az egészet utálni fogod, mint bulldózer a piros paprikát (ez tapasztalat). De ha tényleg rosszul állsz tanügyileg, elkezdhetnél tanulni, gondolom koli vagy nem koli, de lehet, a helyett hogy az msn-el foglalkoznál például.

Ja, és 15 évesen kinyilatkoztatni, hogy "az életem egy zsákutca", hmm, elég érdekes... Vizsgáld felül, mit szeretnél, gondold végig, kik állnak melletted igazán, és ha döntöttél, a szüleid remélhetőleg elég értelmes emberek ahhoz, hogy elfogadják a döntésedet. Én is elég jó gimibe járok, és az osztályunkból jópáran elmentek már a 4 év alatt.

2009. okt. 28. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!