Most mit tegyek? Az életem egy zsákutca
15 éves vagyok és most mentem középiskolába. Az ország egyik legjobb kéttanynelvű gimijébe jelentekeztem, és fel is vettek. Csak egy a gond ez a suli kolesszal jár. Eddig ezzel nem is volt gond, szerettem ottlenni, most viszont egyre inkább kezdek elidegenedni tőle :S A társaság nagyon jó, legalábbis eddig az volt, de mostanában kezdtek csőstül jönni a bajok. Az egyetlen lány akiben tényleg 100%osan megbíztm az előbb osztott ki msn-en, az ősziszünet előtti fogadóórán, pedig azt mondták a tanárok, h ha surgősen nem javulnak a jegyeim nem muszály ide járnom :( . Eddig imádtam ezt a sulit, eszembe se jutott h mi lenne ha másik suliba járnák, de most..... az a helyzet h minden olyan egyszerre jött, most például kiderült az is végérvényesen, h a fiúknál sem vagyok valami szerencsés, pedig erre már többen is rácsodálkoztak :S .......de valahogy mégsem jött össze.
Az a lényeg h az iskolaváltás gondolatát nem merem felhozni a szüleim előtt, mert szerintük képes vagyok itt helyt állni, és nap mint nap többször is mondják h milyen büszkék rám h ide járhatok:( szóval nem szeretnék csalódást okozni nekik
de akk mitt tegyek????
kérlek segítsetek!!!!!!
Az a helyzet, hogy akármilyen jó a suli, negyedikre az egészet utálni fogod, mint bulldózer a piros paprikát (ez tapasztalat). De ha tényleg rosszul állsz tanügyileg, elkezdhetnél tanulni, gondolom koli vagy nem koli, de lehet, a helyett hogy az msn-el foglalkoznál például.
Ja, és 15 évesen kinyilatkoztatni, hogy "az életem egy zsákutca", hmm, elég érdekes... Vizsgáld felül, mit szeretnél, gondold végig, kik állnak melletted igazán, és ha döntöttél, a szüleid remélhetőleg elég értelmes emberek ahhoz, hogy elfogadják a döntésedet. Én is elég jó gimibe járok, és az osztályunkból jópáran elmentek már a 4 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!