Mit tegyek ha úgy érzem az egész életem egy nagy zsákutca (már öngyilkosságon is gondolkoztam)?
Szia!
A középiskola a nagy váltás főleg lelkileg. Tudom nagyon kiborított, feszült vagy amiatt, hogy úgy érzed semmi nem jött össze, ebben a hónapban. Sokminden összejött sok adaállyal megbirkóztál, amiről nem is tudsz. A legfontosabbak egyike, hogy sikerült beilleszkedni az osztályközösségbe, annak ellenére hogy azok a lányok akikkel jobabn megismertél a gólyatáborban más osztályba kerültek, tehát úgy érezted egeyedül vagy. Igen ennek ellenére sikerült új barátokat szeretni, befogadtak a többiek. Ez azért nagy szó. A nyelvtanulás igen a sapnyol új nyelv teljesen kérlek adj magadnak egy kis időt ezzel kapcsaltban meg a jegyekkel kapcsoaltban is ez az iskola nehezebb mint az ált. suli, emiatt kell egy idő amíg belerázódsz. Nem sikerültek a sapnyol dolgozatok, emiatt úgy látod nincs sikerélményed, emiatt nem szeretnéd folytani az egészet, kérlek kis türelmet magad iránt roppant nagyon az elvárások
Lesz jobb hidd el 2-3 hónapon belül megoldódik ez.
Ha gondolod írj egy privát üzit
de ha nem fog menni 2-3 hónap múlva meg már egy normális iskola sem vesz át és tanulhatok öt évig egy nyelvet amit utálok és nem fogom tudni és csak még többet fogok szendedni öt éven keresztül,mert jövőre meg folyton csak spanyolul beszélünk...:((
Jövőre akkor átmész másik iskolába, vagy addig még nagyon sok víz lefolyik a Dunán, azt nem mondom, hogy jövő ilyenkorra megszereted a spanyolt (bár az is lehetséges :-), de azt igen, hogy addig még nagyon sokminden történik.
már teljesen idegbe vagyok hogy tudom,hogy holnap is be kell menjek!
Igen tudom nagyon nehéz ez kis kitartást és türelmet.
Javaslom végy egy jó fürdőt és ha szereted masszírozd meg kicsit a nyakd és a vállad. Vagy sportolj kicsit
ha a kaloriaszámlálgatással telik a szabadidöd az elég sz.ar
komoly önértékelési problémáig vannak a pszichologus jo ötlet. ne akarj anorexiáslenni,mmeg folyton fogyozni... ha salátán élsz az egyik pasinak se jön be.és a siránkozás se. fogadd el önmagad. én szintén 172 vagyok, de 70 kilo,néha +2-3. arányosan oszlik rajtam a felesleg de jol érzem magam,imádok enni,és mivel elfogadom magam igsy negem is minden pasi imád. hiába van csinos pofikád meg bomba alakod ha csak azt hallani töled h jaaaj kövér vagyok jaaaaj csak salátát rendelek mert az nem hizlal,jaaaj ugye hogy tul nagy a seg.gem?
pszichiáterre szorulsz nem veszed észre???????
jo lenne ha végre tennél valamit,ha másért nem anyádért mert ha miattad szenved és te is elismered hogy hibás vagy jo lenne ha nem csesztetnéd a depresszioddal. de anyád is lehetne kicsit leleményesebb és elrángathatna dokihoz.ha meghalsz azzal csak még nagyobb fájdalmat okoznál neki!!!
nekem 5 éve halt meg a hugom, 17 évesen agyhártyagyulladásban!!! anyám a mai napig nem heverte ki és sztem nem is fogja!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!