Öngyilkosságon gondolkodók és túlélők! Gondolkodtatok már ezen?
Vagy hogy felajánljátok a szerveiteket?
De amugy ez se rossz ötlet. Lopjatok egy nagy benzinszállító kamiont és hajtsatok bele Ózdon a hétesbe, vagy Miskolcon az avasba!
Dehogyis! Semmit se mernék, mi van, ha túlélem? Viszont adnék fel apróhirdetést, hogy aki gyilkolni vágyott, most megteheti, én lennék az utolsó tanú rá... Hát nem szép dolog segíteni embertársaidnak beteljesíteni az álmaikat?
Persze nem gondoltam még öngyilkosságra. A szökésről tudom, hogy érdekesebb, a halál utáni izéről meg inkább csak mások feltételezik.
persze! és a szervfelajánláson is ha meghalnék
gondolkodtam, de csak 1-2 hónapig aztán pszichológus és nem azt mondom, hogy most minden szuper, de nem érdekel az öngyilkosság csak az önpusztítás:))
pár rossz embert? nah abból van egy pár, úgy 40 körül, mire mindenkit megölnék, filmet is csinálhatnék, de előtte még szemétkednék velük!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!