Szerintetek 20 évesen már kinőttem ezekből a dolgokból?
Figyelt kérdés
Pl: ott alszunk egymással a barátnőimmel, órákig telefonálunk,képeket csinálunk ahol jártunk, sokat nevetünk és viccelődünk egymással,együtt sütünk-főzünk, elmegyünk nyaralni stb. Úgy érzem már nem tehetem meg ezeket a dolgokat..Milyen jó volt középiskolás koromban mikor mindezt megtehettem de talán van 1-2 dolog amit még csinálhatok talán. 20/L2012. aug. 13. 21:25
11/15 anonim válasza:
Ha most nem írta volna senki, hogy csinálja ezt, akkor abbahagytál volna egy olyan dolgot, ami boldoggá tesz?
Én 25 vagyok, és még mindig szoktunk egymásnál aludni. Kit érdekel, ki mit mondd? Amikor a halálos ágyamon fekszem, örömmel akarok visszagondolni az életemre, hogy azt tettem, amit szeretnék, nem azt, amit elvártak tőlem idegenek.
12/15 anonim válasza:
Tök jó,h ilyen kérdező is van! Aki nem arról panaszkodik,h nincs senkije és nem tud semmit csinálni,csak otthon ül stb.. Én 28 vagyok,és bár a munka miatt nehéz lenne a sűrű egymásnál alvás,de kb ilyeneket mi is csinálunk.Szóval ne aggódj! :)
13/15 anonim válasza:
Ne haragudj, nem bántani akarlak, de annyira nem értem az ilyen kérdéseket... 27 éves vagyok, két kisgyerek édesanyja, és az általad felsoroltak körül egyedül az egymásnál alvás az, amit nem szoktam már csinálni. Sőt, az 54 éves anyukám szintén csinálja ugyanezeket.
Most őszintén: úgy vetted észre, hogy sütni-főzni, nyaralni vagy ne adj' Isten nevetni csak a tinik szoktak????
14/15 anonim válasza:
20 évesen? Ne viccelj már. Most vagy fiatal.
15/15 anonim válasza:
Én még 26 évesen is megteszem, senki nem szólt még hogy ez csak tiniknek való, nekem eszembe sem jutott ilyesmi, de az sem érdekelne ha másoknak nem tetszene. Tedd azt ami neked jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!