Szerinted kibírható, ha valaki csak folyékony dolgokból vesz fel táplálékot?
Figyelt kérdés
Max joghurtot, piritóst eszik.
Csak kíváncsi vagyok, hogy így mondjuk bekövetkezhetne-e fogyás?
(Ui.: a folyadék mindenre vonatkozik: leves, tej, kakaó, tea, gyümölcslé....)
2012. júl. 16. 16:05
1/3 anonim válasza:
Kibírható, de nem fog tőle fogyás bekövetkezni. Pl. kakaóban, gyümölcslében rengeteg a cukor.
2/3 anonim válasza:
Anorexiás voltam fél évig,és lefogytam,de borzalmas ára volt,úgyhogy melegen ajánlom,hogy ezt a módszert nagyon,de nagyon gyorsan verd ki a fejedből. Pokoli ára van annak,ha ezt csinálod,nem pusztán fizikailag, hanem lelkileg is.A szervezeted nem bírja ezt sokáig... nem kíváncsi vagy,hanem ezt akarod csinálni,de akkor inkább legyen benned annyi ész és kitartás,hogy ha fogyni akarsz,szánsz erre pár hetet,hónapot...én három hét alatt tíz kilót fogytam úgy,hogy pirítóst ettem,joghurtot és gyümölcsöt.Aztán 4 hónap kellett,mire az orvos rendbe rakott és újra képes voltam megenni egy fél tányér ételt.A legnagyobb idiótaság ezt csinálni. Szánj rá heteket,hónapokat,ha tartós fogyást akarsz... és ne éheztesd magad.
3/3 anonim válasza:
Szinte az osszes (kulfoldi) dietas profi ugyanazt mondja:
"caloriat folyadekbol NE!!!"
Caloriat ETELBOL kell bevinni (leves OK), inni foleg vizet illetve gyogyteakat de semmi cukros, zsiros, szines, izesitett sz.rt NE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!