Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha ma folyékony napot tartok,...

Ha ma folyékony napot tartok, megoldhatja a problémámat?

Figyelt kérdés

Hiába eszek rostos kajákat, iszok 2-3liter vizet és mozog minimum napi egy órát, valamiért nem tudok produkálni a WC-n és ez nagyon zavar, mert fel van a hasam puffadva és folyamatosan morog. Ha ma csak joghurtot (zabkorpával), sok folyadékot, túrót, kefírt ennék segítene meghozni az eredményt? Nem szeretnék semmilyen hashajtót, de 5 nap után jó lenne már egy kis sikerélmény:)

Nem lesz belőle gond, ha ma nem eszek szilárdat? Vagy milyen módszerrel hozhatom meg az eredményt?

Amit próbáltam joghurtba zabkorpa, mozgás, alma, szilva, sok folyadék, zöld tea. Ha valami természetes "receptje" van valakinek szívesen fogadok bármilyen ötletet.

2012. ápr. 20. 09:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mályva tea való erre és jó még a szűz tea is. Este és reggel egy-egy pohárral.
2012. ápr. 20. 10:03
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! A mályva teát kipróbálom, a szűz tea görcsöket okozott pár éve, azt nem merem inni.
2012. ápr. 20. 10:18
 3/17 Smartguy86 ***** válasza:
Próbáld meg a zabpelyhet is! Lehet, hogy a víz is kevés amúgy. Meg talán jó lenne, ha zsiradékból vinnél be telítetleneket - pl lenmagolajból, olivaolajból.
2012. ápr. 20. 10:24
 4/17 anonim ***** válasza:

Velem is volt ilyen gond. hiába a csoda teák sem hatottak... Anyukám közölte hogy egy kanál szilva lekvár (nagy evő kanálnyi) és rá egyből egy pohár meleg tej. Utána le sem tudtam szállni a WCről :D Annál hatásosabb szerintem nincs! És azonnal ható dolog. Próbáld ki!

23/l

2012. ápr. 20. 10:27
 5/17 A kérdező kommentje:

Zabpelyhet próbáltam, megpróbálom a lenmagot is és az olviaolajat.

Köszönöm a segítségeket!

2012. ápr. 20. 10:27
 6/17 A kérdező kommentje:
Szilvalekvár tejjel? Elég hányinger keltően hangzik:) De nem baj, egy próbát az is megér. Köszönöm.
2012. ápr. 20. 10:28
 7/17 anonim ***** válasza:
Hányingered nem lesz tőle sőt hányni sem fogsz. csak jól megindítja a bélműködésedet. Egy nap alatt kipucol. sok sikert!
2012. ápr. 20. 10:43
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, először ezt a módszert próbálom ki, ez tűnik a legtermészetesebbnek.
2012. ápr. 20. 10:45
 9/17 anonim ***** válasza:

egy kis hasizomgyakorlat, hasmasszázs.

nekem a szilvalekvár tejjel olyan, mint halottnak a csók.

2012. ápr. 20. 10:48
 10/17 anonim ***** válasza:
10:48 próbáltad már? Nálam 4 napja "eldugult" székletet indított meg kapásból.
2012. ápr. 20. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!