Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha ma folyékony napot tartok,...

Ha ma folyékony napot tartok, megoldhatja a problémámat?

Figyelt kérdés

Hiába eszek rostos kajákat, iszok 2-3liter vizet és mozog minimum napi egy órát, valamiért nem tudok produkálni a WC-n és ez nagyon zavar, mert fel van a hasam puffadva és folyamatosan morog. Ha ma csak joghurtot (zabkorpával), sok folyadékot, túrót, kefírt ennék segítene meghozni az eredményt? Nem szeretnék semmilyen hashajtót, de 5 nap után jó lenne már egy kis sikerélmény:)

Nem lesz belőle gond, ha ma nem eszek szilárdat? Vagy milyen módszerrel hozhatom meg az eredményt?

Amit próbáltam joghurtba zabkorpa, mozgás, alma, szilva, sok folyadék, zöld tea. Ha valami természetes "receptje" van valakinek szívesen fogadok bármilyen ötletet.

2012. ápr. 20. 09:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Hasizomgyakorlatot minden nap végzek, benne van a napi edzés tervemben és semmi eredménye nincs. Hasmasszást is próbáltam, de az sem segít most.

Kipróbálom biciklizés után a lekváros verziót tejjel, majd megírom, hogy van e eredménye.

2012. ápr. 20. 11:00
 12/17 anonim ***** válasza:

én is az aszalt szilvára esküszöm, nekem alapvetően nagyon lassú az anyagcserém, de ez mindig beindítja. ha még gyorsabb eredményt akarok, ezt tejes zabpehellyel keverem. (egyébként még finom is, legalábbis én imádom:D)

csak vigyázz mert alapvetően az aszalt szilvában rengeteg a kalória, de 1-2 szemtől semmi baj nem lesz;)

2012. ápr. 20. 11:50
 13/17 anonim ***** válasza:

tejes-szilvás kérdés, 10:48-as voltam:

igen, próbáltam, és nem csak ezt, mást is, sajnos, nálam nem használ. voltam emiatt tükrözéses vizsgálaton is, IBS-em van :(((((

azért írtam ezt csak ide, mert vannak esetek, akiknek az sem használ. egyedül a calici fertőzés hat, de azt meg nem ajánlom senkinek :)

2012. ápr. 20. 12:54
 14/17 anonim ***** válasza:
ha nagy a baj, azt javaslom a kérdezőnek, hogy kérjen glicerines kúpot. kicsit gusztustalan, de hatásos, pár percen belül hat.
2012. ápr. 20. 12:55
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, a probléma megoldódni látszik:)

Szilvalekvár tejjel nyerő páros volt.

2012. ápr. 20. 13:04
 16/17 anonim ***** válasza:

10:48 sajnálom :(

Kérdező örülök hogy hatott! :D nincs is hatásosabb az ilyen apró házi praktikáknál :D

2012. ápr. 20. 13:06
 17/17 anonim ***** válasza:

10:48-as:

irigykedve gratulálok :)))

2012. ápr. 21. 04:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!