Szerintetek 20 évesen már kinőttem ezekből a dolgokból?
Figyelt kérdés
Pl: ott alszunk egymással a barátnőimmel, órákig telefonálunk,képeket csinálunk ahol jártunk, sokat nevetünk és viccelődünk egymással,együtt sütünk-főzünk, elmegyünk nyaralni stb. Úgy érzem már nem tehetem meg ezeket a dolgokat..Milyen jó volt középiskolás koromban mikor mindezt megtehettem de talán van 1-2 dolog amit még csinálhatok talán. 20/L2012. aug. 13. 21:25
1/15 anonim válasza:
Miért akarod a vénlányt játszani? Ezeket szerintem húsz évesen kell elkezdeni, nem 20 évesen abbahagyni...
2/15 anonim válasza:
Miért nőttél volna ki ebből?
Ha jólesik, és van rá időd, van hozzá partner, szórakozz, amíg megteheted.
3/15 anonim válasza:
en 28 evesen is megteszem... amig jol erezed magad a barataiddal addig sosem nosz ki az ilyen dolgokbol.
4/15 anonim válasza:
Miért ne tehetnéd? Nincs hozzá kedved,vagy úgy érzed hogy a társadalom mást vár el? Mindig csináld azt amihez kedved és lehetőséged enged.
6/15 anonim válasza:
Nem. De azért számíts rá, hogy néhányan leszbinek fognak nézni benneteket. :)
7/15 anonim válasza:
Én 22 éves vagyok, de még mindig ezt csináljuk a barátnőimmel. Nem hiszem, hogy ettől rosszabbak lennénk, mint azok, akik ehelyett úgy "szórakoznak", hogy bulikban isszák le magukat.
8/15 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan megteheted ezeket a dolgokat,de nem kell iresztelni,hogy egymásnál aludtatok.Amúgy meg sz*rjatok a más ember véleményére:)
9/15 anonim válasza:
Az egymásnál alvás és órákig telefonálás tényleg meg szokott szűnni úgy kb. 12-13 éves korban, de a többi nem értem, miért kötődne korhoz?
(Az első kettővel sincs semmi gond mondjuk, csak nem szokás már ennyi idős korban. De, ha ti jól érzitek így magatokat, akkor miért is ne?)
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Nekem van hozzá kedvem meg a barátnőimnek is de lehet ezek tiniknek való dolgok nem nekünk. De megnyugodtam mert írták ketten is, hogy ők is ezt csinálják :)
Nem, nem vagyunk leszbik egyáltalán.
2012. aug. 13. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!