Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Úgy érzem, soha...

Mit tegyek? Úgy érzem, soha nem lesz senkim! 23F

Figyelt kérdés
Soha nem volt barátnőm, és úgy érzem nem is lesz soha. Nem is tudom elképzelni magam párkapcsolatban. Olyan, mintha nem szeretne senki az anyámon kívül. Pedig állítólag nem vagyok csúnya! Mi lehet a baj velem?

2012. aug. 12. 23:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek alakul úgy az élete, hogy párkapcsolatra alkalmas legyen. Ez szomorú és nem fair, de megesik.
2012. aug. 12. 23:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Akkor mivel nem tudnám pont úgy leírni mint az eggyik haveromnak ezért bemásolok egy részletet ami leírja milyen vagyok..

ez volt a kiírásom fb-n:

Olyan falakat húztam magam köré hogy én se tudom lerombolni pedig legbelül tudom hogy sokkal nyitottabb lennék és nem tudom a megoldást!

és utána írt valamit az egyik jó haverom és rá ezt válaszoltam amiben kiderül h én hasonló tipusú ember vagyok mint te:

Hát természetesen te a falakon belül vagy meg még néhány ember (régi szép idők forever :DD ) veletek tudok olyan nyílt lenni hogy az majdnem hogy ténylegesen én legyek, de másokkal nagyon hosszú idő kell hogy megszokjam őket és megnyíljak előttük (sajnos :(( ez van..) és ez a dolog szerintem a régi apró csalódásokból alakult ez ki nálam pedig most is legbelül bulizhatnékom van de hogyha nem tudok megnyílni mások elött... (ezt értsd úgy hogy nem az idegenek elött akit senki sem ismer mert azt leszarom mert a körülöttem lévők is leszarják de ha mit tudom én van egy számomra ismeretlen haverod akivel egy helységbe vagyunk vele akkor már egy kicsivel(NAGYON) visszafogottabb vagyok mindenkivel) ...akkor nagyon gátlásos vagyok és bekapcsol az "unalmas" mód és ez nagyon elkeserítő..:((

nekem se volt még barátnőm és nem tudom h lesz-e mert nem nagyon tudok megváltozni...

19/F

2012. aug. 13. 02:00
 13/17 bryan álnév válasza:
Csajozasi Tanacsok.hu ezt olvasd és ne a multatba bámuj soha nem volt barátnöd és ki nem szarja le és ha már ugy álsz hozá hogy á én nem megyek mert ugy sem fogszoba álnivelem és csak le égetem magam és ha el küld mit vesztetél? nem mondok nagy titkot ha azt mondom mindenki luzernek tart és ez elég égő gondolom adnak ezt azt csakugy mert nekik nem kel stb stb
2012. aug. 14. 14:30
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod milyen érzés gátlásokkal élni akkor nem tudod h "nekünk" milyen nehéz az élet. Ezt azok a segfejek még rontják is akik tele vannak önbizalommal meg annyira egoista hogy már elszáll tőle és jobb dolguk nincs mint h leszólják a nehezen beilleszkedőket a társadalomba. Persze így nekem meg szerintem egy pár embernek aki ilyen problémával küzdenek annak a hosszú folyamatosan felépített csöppnyi kis önbizalmát rombolja le percek alatt. Evvel meg az a baj hogy lehetetlen nekem számomra beilleszkedni hogyha ennyi idióta komolytalan ember járkál akik nincsenek tekintettel a kicsit lassabban alkalmazkodók embertársaira. Most ugye visszavághatsz valamivel de felesleges, mert te nem tudhatod ezt az érzést amit én, h nekem nehéz alkalmazkodni, nehezen érzem jól magam idegenek közt..stb

Ezt csak az tudja aki mindennaposan átéli ezeket a korlátozott nyitottságot.

2012. aug. 14. 16:01
 15/17 anonim ***** válasza:
(Az előző komment a 13-as hoz szól)
2012. aug. 14. 16:02
 16/17 bryan álnév válasza:
én is küzdötem ezel a problémával és igazábol te nehezited meg a magad dolgát eröltezsd meg magad ha valaki beszélni akar veled akor beszélj vele ha kérésed van kérdez pl ne haragugy menyi az idő vagy ne haragugy nem koszos hátul a pulcsim az elsö lépések a leg nehezebek és ne mondogas olyanokat magadnak most nem mertsüt a nap STB az önbizalom az nem magátoljön az egy döntés meg csinálom vagy nem senki nem lök meg hátulrol és ne mond nekem hogy mert neked van önbizalmad én sem a boltban vetem .
2012. aug. 15. 16:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Semmit. Nem biztos, hogy baj van veled.
2012. aug. 15. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!