Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy sose lesz senkim?
Eddig egy barátom volt (első szerelem) , aki igazából sose szeretett , míg én úgy törődtem vele , ahogy senki más. A szakítást nehezen dolgoztam fel , s amíg én depis voltam , addig ő már a sokadik nőjét fogyasztotta. Aztán beleszerettem a legjobb haverjába , akivel egyszer smároltunk. Megkérdeztem járunk-e , nemet mondott. Őutána is sokáig sírtam , őt még most se felejtettem el - haár nemrégiben kisétáltak mindketten az életemből , ő csütörtökön visszatért , miután szakítottak a barátnőjével. Én ismét bepróbálkoztam és megint kosarat kaptam és úgy érzem sose lesz senkim. Mindenki más boldog körülöttem. A legjobb barátnőim mind szerelmesek és a szerelmük viszonozva van .. egy barátnőmnek megkérték a kezét , nemsokára lesz az esküvője.. nem szeretnék depressziós lenni , általában pozitívan gondolkozom , de ezt a két fiút nagyon szerettem - illetve az utóbbit most is. És ilyenkor pesszimistán állok a világ elé.
Ó és ez 5 hónap eseménye.
18/N
jajj istenem!
nem vagy lemaradva semmiről!
az eljegyzésről meg végképp!
jó korban vagy! továbbra is légy nyitott, csak jobban ismerd meg legközelebb az illetőt és ne repkedjenek a fejed felett madárkák míg nem ismered.
Nagyon sok pasid lehet még!
feleslegesen aggódsz! hidd el!
Ha jó fej vagy, nem vagy hisztis, se rib@ncos, akkor szerintem megfogod találni az igazit!
Amúgy én is úgy érzem hogy nem lesz soha senkim..:'(
az csak 2 érzéketlen fax, én úgy kiábrándulnék a helyedben hogy ne tudd meg :D
(hetero vagyok nem kell semmit félreérteni)
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!