Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy soha nem lesz senkim?
SZiasztok! Nagyon elvagyok keseredve,mert akárhány fiú aki tetszik rám sem hederít. NEM nagyképűségből mondom,de elég szép vagyok,meg művelt is. Nem tudom mi a baj velem. Majd nem minden barátnőmnek van barátja,és ez rettentő rossz érzés. Nem is tudom,hogy igazán milyen választ várok csak jól esett kiadnom magamból,mert már nagyon padlón vagyok.
15L
Én 14 éves lány vagyok, ugyanolyan helyzetben, mint te.
Én is nagyon-nagyon vágyom egy barátra, mint testileg, úgy lelkileg is. De nem igazán akar összejönni a dolog. :(
De próbálok türelmes lenni. :)
szia! én is hasonlo helyzetben vagyok. igaz vannak sracok,akik helyesek,és probalkoznak nálam,de nekem csak az az egy kell:S és őneki meg pont én nem kellek...
de mind1 belenyugodtam. amugy azt szoktak mondani,h minel görcsösebben akarsz valakit magadnak,annal inkabb nemsikerül:D
amugy ha gondolod,fb-n megnezhetlek,h ha valamit kellene valtoztatni magadon,akkor en megmondom mit,h tetszel a fiuknak...én szeretek ilyen tanacsokat adni:) (ha gondollod ird le privibe a neved)
he-he én 17 évesen ugyanígy vagyok vele (fiú) egyszer volt már egy randim, de béna voltam (lehet megengedte volna hogy lesmároljam de nem tettem, aztán elment a hajó...), és most depis vagyok a magánytól...f.asza
am miskolci, ha netán vmeik lány az:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!