Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy soha nem lesz senkim?
SZiasztok! Nagyon elvagyok keseredve,mert akárhány fiú aki tetszik rám sem hederít. NEM nagyképűségből mondom,de elég szép vagyok,meg művelt is. Nem tudom mi a baj velem. Majd nem minden barátnőmnek van barátja,és ez rettentő rossz érzés. Nem is tudom,hogy igazán milyen választ várok csak jól esett kiadnom magamból,mert már nagyon padlón vagyok.
15L
Nem vagy egyedül, rossz egyedül tudom én. De akár miért is érzed úgy magad, hogy neked soha nem lesz senkid, biztosan nem igaz :P
Ha karod privibe nagyon szívesen bebizonyítom :)
16/f
Én is ugyanígy vagyok. Mondjuk szerintem én azért, mert nem bulizok, nem iszok, nem cigizek. (Másnak is ajánlani tudom, 8 hónap alatt összejött 340EUR. Ugyanígy a barátaimnak is, csak ők megitták. Felesleges, mer úgy is kihányják. A többiek meg elszívták :D)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!