Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Úgy érzem, soha...

Mit tegyek? Úgy érzem, soha nem lesz senkim! 23F

Figyelt kérdés
Soha nem volt barátnőm, és úgy érzem nem is lesz soha. Nem is tudom elképzelni magam párkapcsolatban. Olyan, mintha nem szeretne senki az anyámon kívül. Pedig állítólag nem vagyok csúnya! Mi lehet a baj velem?

2012. aug. 12. 23:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem kezdeményezel.
2012. aug. 12. 23:06
 2/17 anonim ***** válasza:

azért nem lesz mert így érzed

kezdj el sportolni, szerezz barátokat, haverokat akiknek a társaságában sok lány van

szokj hozzá a lányok jelenlétéhez

egy idő után majd simán tudsz velük beszélgetni

2012. aug. 12. 23:07
 3/17 A kérdező kommentje:

Nem vagyok az a bulizós típus, és nem ismerek sok embert. Nehezen barátkozok idegenekkel. Nem vagyok nyitott sem. Talán ez a baj?

Nem is akarok kezdeményezni, mert úgy érzem nem lennék senkinek jó

2012. aug. 12. 23:07
 4/17 anonim válasza:
ugyan így voltam kb fél éve. (19 vagyok) elkezdtem barátságosabb lenni az emberekkel, előtte rájuk sem néztem az utcán. :D Ha vannak haverjaid akkor menjetek el ide-oda, kérd meg őket, hogy hívjanak lányokat is. de ez csak egy példa. kezdj el sportolni, ezt azért mondom, mert én jégkorongozni járok és meccsen elég sok csaj lejön szurkolni. de szerintem kosárlabda / foci és sok más sportnál így van ez. ja és élvezni is fogod a sportot.
2012. aug. 12. 23:09
 5/17 anonim válasza:

Én is ugyanilyen vagyok csak lányban, elég zárkózott vagyok ,nincs sok barátom ,de velük jól kijövök.Bulizni nem járok, de 8 hónapja tart az első kapcsolatom.Nincs veszve minden csak hasonló embereket kell keresni és velük barátkozni.

17L

2012. aug. 12. 23:11
 6/17 anonim ***** válasza:
igen ez a baj. csak rajtad múlik hogy lesz-e. igy ne is várd, senki nem fog bekopogni hogy hello én vagyok az igazi és jöttem hozzád. A sült galambot hiába várod.
2012. aug. 12. 23:12
 7/17 anonim ***** válasza:
2012. aug. 12. 23:13
 8/17 A kérdező kommentje:
#7 emiatt írtam ki én is a kérdést.
2012. aug. 12. 23:18
 9/17 anonim ***** válasza:

Olvasd vissza az írásod, minden benne van.

A hozzáállásod nagyon gáz.

2012. aug. 12. 23:23
 10/17 anonim ***** válasza:

Írj rá a lányra. Na, hajrá!

(viszonyításképp 16 évesen 22 éves volt párom, mai napig együtt vagyunk)

22/L

2012. aug. 12. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!