Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy érzem hogy már nem lesz senkim= (szerintetek mit tegyek?
semmit ne tegyél, ne görcsölj már ezen
majd jön aminek jönnie kell!!!
Ne izgulj emiatt! 21 évesen nem késtél le még semmiről! Jönni fog még a herceged (ha nem is fehér lovon, de a szegedi IC-n biztosan! :) )
25/F
14:13nak
azzal hogy mindig olyan érdekelt akinek nem kellettem vagy csak arra...=(
Ne aggódj, vannak normális pasik, csak meg kell őket találni. Pl aki egy ilyen szintű dumával megy oda hozzád, hogy "Szia cica, van gazdád?" az valószínű, hogy nem lesz tartósan melletted. És nem ismerlek, így nem tudom, ez mennyire igaz rád, de ne hagyd, hogy levegyenek a lábadról azonnal, bizonyos dolgoknak idő kell. Ne add magad könnyen!
Mondjuk, bölcs vagyok, a hülye 18 éves fejemmel, meg 0 barátnővel :D
Amúgy, mennyire van messze Szeged?:D Budapestől messze, vagy Debrecentől messze?:D
14:13-mas vagyok
Az nem hiba, hogy olyan tetszik neked akinek te nem tetszel (ez gyakran így szokott lenni:). Azzal meg végképp nem rontottál el semmit, hogy nem raktad szét a lábaidat.
Az "elrontottamból" azt hittem van egy rossz tulajdonságod és pont olyan férfiakat fogtál ki akiket ez zavar.
Ne add még fel!
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!