Teljesen kikészülök! Hogy tudnék kikerülni ebből az állapotból?
A helyzet a következő:számomra felfoghatatlan dolog a csajozás.Mindenhol látom ezeket az összebújós kis párocskákat és kezdek rosszul lenni,hogy abból a sok boldogságból nekem nem jut egy csepp se.Egyszerűen nem tudom,hogy kéne odamenni egy lányhoz,mit mondjak neki.Biztos lesznek páran,akik jönnek oltani,hogy miért nem megyek oda ismerkedni...közlöm,hogy ha odamegyek egy csajhoz,köszönök neki és csak bámulom,attól rohadtul nem lesz jobb semmi,azzal pedig hogy "szép időnk van" végképp nem lehet 1-ről a 2-re jutni.Meg van a saját haveri köröm,de ez nem segít,mert attól én még egyedül érzem magam.Múltkor fesztiválon annyira beette a magány gondolata a fejembe,hogy szó szerint a halálomért imádkoztam,közben a haverok,akiknél nagyobb vadembert ritkán látni,sorra szedik fel csajokat...
Szóval légyszíves,ha van/volt hasonló tapasztalatotok,adjatok tanácsot! Nem hiszem el,hogy ennyi ember közt senki nincs aki segíteni tudna!
18/F
Nehéz csak úgy odamenni valakihez, akit nem ismersz, de ezt is meg kell tanulni:) Ezt tapasztalatból mondom. A lényeg, hogy "igényeidnek" megfelelő lánynál próbálkozz, aki kinézetre nem kacsának tűnik (persze csak ha nem éppen egy tiniribancra vágysz), és hidd el, nagy dolog egy lánynak, ha egy fiú leszólítja. Mi sem vagyunk mind eltelve magunktól, és ha egy olyan lánnyal kezdesz el beszélgetni, akiben nincs még 20km, és becsüli a pasikat, minden rendben lesz. Odamész, megszólítod, felvetsz egy témát, és onnan talán már menni fog. Ha nem, akkor se keseredj el, ne érezd úgy, hogy te az evolúció kolosszális hibája vagy. Majd legközelebb menni fog. Én is arra vágytam, hogy valaki leszólítson, de rá kellett jönnöm, hogy ez csak egy hülye álom. Váltsd valóra egy lány álmait:) Hajrá:)
16/L
Estel - köszönöm! Talán a legértelmesebb és legpozitívabb komment amit ezen az oldalon idáig olvastam. Külön jó érzés ezt pont egy lánytól hallani.
Amúgy nem én moderáltam a kommenteket...nekem is eltűnt,amit ez előtt írtam.
Köszönöm, hidd el őszintén jött:'D
Még egyszer hajrá!
akkor elnézést a gyanúsítgatásért, valaki más töröltette a beszélgetésünket.
valószínűleg megint gonosz leszek, de én meg ismerem eléggé a lányokat ahhoz, hogy tudjam, "egyik sincs elszállva magától", de azért vannak elvárásaik és ösztöneik, amik bizony nagyon is ellentmondanak a józan észnek.
ez 2utas: vagy alkalmazkodsz hozzájuk, vagy önmagad leszel és vársz a csodára. ha nem támasztasz túl nagy igényeket, könnyebb lesz, de ezzel a megmukkanisemerek jellemmel SENKI sem hódított még. a lányok többsége pont az aktivitásra és az erőre figyelnek fel.
és eleinte, kis mértékben valóban egészséges a bókolás, de akinek túl sokat bókolnak, valahogy sok benne a kilométer, és el van szállva magától. ha tényleg olyan lányt akarsz, akivel hosszú kapcsolat is működhet, akkor olyat kell választanod, akivel közvetlen és felszabadult tudsz lenni, az olyan előtt nem kel erőltetned semmit, még a szövegelést sem, mert minden magától fog jönni és sziporkáztok egymás mellet.
azt viszont fontos megjegyezni, hogy érdeklődési kör és műveltség hiányában maradnak az ösztönök és a gyökér poénok.
szóval csupán a hiúságát hízlalni egy lánynak nem előnyös dolog. azért sem, mert azt kevésbé találják vonzónak, főleg ha az adottságaid sem túl jók.
abban viszont mindenképp igaza van, hogy a várakozással senki nem megy semmire, tenni kell érte. főképp azért, mert a lányok többsége elvárja hogy te lépj.
szerintem ezzel csak az a baj, hogy mindenki ilyen célból ismerkedik, hogy na most akkor ő lesz a barátnőm. szerintem (vagy legalábbis nálam) ez így nem működik.
úgy kell neki indulni hogy MEGISMERNI akarod, mert érdekelnek a gondolatai, a véleménye mindenről stb. amit oké, ránézésre nem látsz előre. (interneten, de nem társkeresőn mert ott ugye egyértelmű miért vagy fent, erre van is lehetőség. ilyen oldalakon pl lányok is kezdeményeznek azért.)
nem tudom mi az érdeklődési köröd, de én pl élveztem amikor kiállításon beszélgetésbe bonyolódtam a képről (milyen hangulat, érzés, zene jut eszembe róla stb.)
múzeumban is lehet akár, valamilyen előadáson (én pl a tudományról, kvantummechanikáról, DNS mutációról, párhuzamos univerzumokról jól elbeszélgettem. bár lányok lehet nincsenek oda ezekért nagyon. bár én is lány vagyok, mégis érdekel.
szóval ha nem vagy ilyen éljünk a mának, csak bulizós ostoba ember akit semmi nem érdekel csak hogy ma este hol iszik, akkor van miről beszélni. kimeríthetetlenek a témák. attól függ hova jársz el az, hogy éppen mit hoz a helyzet. szerény véleményem szerint bulikban pl elég nehéz leszólítani valakit.
ahhoz hogy vonzó legyen valaki nem feltétlenül szükséges hogy olyan különleges külsőd legyen (kivéve persze ha a mai átlagos lányokra vágysz, mert akkor amit eddig írtam teljesen értelmét veszti, és elég meghívnod inni)
a 17:44-es válaszoló pl szerintem egy tipikus nem túl okos lány. szóval rá ne hallgass, mert a k*rvákat lehet kb felszedni azzal.
de hangsúlyozom, szerintem helytelen barátnőt keresni. barátot kell először.
de rám se hallgass, úgyis leszólnak itt. :D
azzal egyetértek, hogy nem barátnőbegyűjtésre kell indulni, de azért azt se vegyük komolyan, hogy olyan mély gondolatai lennének a lányoknak. a legtöbb fiú pont ezért tartja macerásnak, mert nem élvezi a vele eltöltött időt, inkább egy fajta beszélgetés szexért jellegű az ismerkedés. na persze ez is az igényektől függ, de ha igényes vagy, nagyon nehéz olyan lányt találni, akivel lehet beszélgetni, és élvezhető is a társasága, és ez nem a testét jelenti.
meg aztán a lányok sem annál kezdeményeznek, aki átlagosan néz ki, ahhoz, hogy rád írjanak, kell egy vonzó kép.
pont ez a baj - egyrészt az ilyen témák nem érdeklik a lányokat, másrészt ha úgy is látszik, mintha érdekelné, általában csak vonzónak tartják, hogy milyen okosan tudsz szövegelni, közben semmit nem értenek belőle, nem érdekli őket, és arról álmodoznak, milyen jó lesz veled smacizni.
és természetesen oda is illik egy bizonyos megjelenés, nem beszélve az anyagi korlátokról.
"bár én is lány vagyok, mégis érdekel. " ez nagyon ritka, te is jól tudod.
"a 17:44-es válaszoló pl szerintem egy tipikus nem túl okos lány. szóval rá ne hallgass, mert a k*rvákat lehet kb felszedni azzal. "
nem vagyok lány, és sehol sem írtam, hogy az vagyok.
másrészt meg mondd azt, hogy a mai lányok 90%a nem k**va. plusz eleve nem hiszem, hogy ő múzeumban nézte volna a haverjait, amint felszednek csajokat...
persze ideális esetben úgy működne, hogy az emberek közvetlenek, mert tudnak bízni egymásban, igényesek és műveltek, valóban érdeklődnek a körülöttük lévő dolgok iránt, lelki életet élnek, de lássuk be, nem ez a helyzet, és rohadt nehéz találni egyáltalán igényes embereket, nem hogy egy nőt, aki ráadásul a tulajdonságaival együtt meg is felel neked.
már barátok sem léteznek rég, a legtöbb ember érdekből ismerkedik, és nem tudjuk egymást elfogadni, nincs igényünk a másikra, vagy ha van olyan szerencsénk, hogy így lenne, akkor valamilyen rejtélyes okból sosincs időnk a másikra...
jó, hogy te így gondolkodsz, és te talán nem is vagy k**va, de a lányok többsége nagyon nem ilyen.
valóban nem ilyen a többség. és én ezt nem is akartam vitatni, mert tisztában vagyok vele. a legtöbb lány semmit érő és ostoba.
én csak felvázoltam ezt a lehetőséget is, mert nem tudtam mi a kérdező igénye. hogy kivel élvezi az ismerkedést. azért a legtöbb fiúnak sincsenek túl mélyen szántó gondolatai. mégha ők inkább hajlamosak is erre.
értelmes lányok meg nem igazán járnak buliba inni ésatöbbi. szóval azt a 10%-ot értelmes helyen ismerheted csak meg.
az átlagos kinézettel sem értek azért egyet. mert a 10%-nak ez nem olyan fontos azért. itt jegyezném meg, hogy férfiaknál a legfontosabb mindig az első benyomás. az hogy hogyan néz ki. és ezt most minden szemétség nélkül mondom. mert a lányok meg inkább a belsőre mennek rá. (persze nem a 90%-ra gondolok)
"pont ez a baj - egyrészt az ilyen témák nem érdeklik a lányokat, másrészt ha úgy is látszik, mintha érdekelné, általában csak vonzónak tartják, hogy milyen okosan tudsz szövegelni, közben semmit nem értenek belőle, nem érdekli őket, és arról álmodoznak, milyen jó lesz veled smacizni."
ha csak úgy csinál valaki, azt azért észre lehet venni, aztán pedig mellőzni azt a lányt.
"rohadt nehéz találni egyáltalán igényes embereket, nem hogy egy nőt, aki ráadásul a tulajdonságaival együtt meg is felel neked."
ezzel is egyet értek. viszont a kérdezőnek nem hiszem azért, hogy most ilyen igényei lennének.
Na,megint volt olvasnivaló.Bocs,hogy nem írtam,kicsit sok a meló.
Na szóval,kezdjük ott,hogy nem hiszem,hogy az igényeim olyan rohadt nagyok lennének.Nem akarok egy bombázót,nem kell über-feszes segg,se nagy mellek.Igazából 2 dolog zavar és tessék,meg lehet kövezni:
1.Ha túl kövér
2.A nagy,görbe orr (na az tényleg kikészít)
Talán a legnagyobb kihívást az érdeklődési kör jelenti.Mindenem a zene,főleg a keményebb műfajok:punk,hardcore,metál (és társaik) És elmondhatom,hogy ilyen csajt főleg errefelé állati nehéz találni.A másik tényező,ami zabszem a seggemben,hogy ez a "város" kicsi...úgy értem tényleg kib@szott kicsi! Ha kifogok egy rosszindulatú csajt,van rá esélyem,hogy másnap már az is rajtam röhög,aki még életében nem látott.Ez nem olyan mint Pest,hogy ha kiröhög egy csaj,másnap egy másik helyre megyek és le van tudva a dolog...
Egyébként kicsit kezdem bánni,hogy ide írtam.Nem tudom mi a francot vártam,talán hogy valaki elárulja a "titkot" és végre én is olyan életet élhetek ami,ha nem is egy happy-end,de legalább nem ilyen szar.Mindegy,nem valószínű,hogy még fogok ide írni többet.
Béke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!