Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől lehet ez? Hogy lehetne...

Mitől lehet ez? Hogy lehetne kilépni ebből az állapotból?

Figyelt kérdés
Júniusban 3 hetes gyógykezelésen voltam, ahol sok új embert ismertem meg, kőzülük sokkal össze is barátkoztam, szuper volt a három hét, de mikor közeledet a hazajövetel, depressziós lettem kissé, féltem, mi lesz velem ezután. Miután hazamentem, egyre rosszabb lett, hiányozni kezdett egyszere az ottani hangulat, a jó kis esti beszélgetések, az ott megismert emberek. Azóta szinte semmihez sincs kedvem, csak neten írogatni az ott megismert barátokkal, most hogy jött a suli, még rosszabb lett.
2010. szept. 3. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát próbáld meg a suliban is jól érezni magadat:)

Meg ha tudod, akkor az ottaniakkal tartsd a kapcsolatot, az esti beszélgetések talán mehetnek msn en is.

Persze jó lenne mindig nyár, suli nélkül táborban, barátokkal...mindenki erre vágyik...én is. Azt akartam, hogy soha ne érjen véget ez a nyár...de vége van:( Mit ne mondjak sírtam/sírok is miatta néha este. De ez az élet velejárója, tudom, hogy lesz jövőre és azt is, hogy akiket megismertem idén és megszerettem mindig lesznek és ez jó és megnyugtat:)

Próbáld meg terelni picit a gondolataid, és ne a hiány jusson az eszedbe, hanem az hogy jó volt:)

Hmm....remélem értelmeset ittam és tudtam segiteni:)

2010. szept. 3. 23:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Bocsi az utolsó sorban írtam és nem ittam:D
2010. szept. 3. 23:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Figyelj...Az élet annyi lehetőséget tartogat, de ha így állsz hozzá, hogy csak az az egy dolog jó neked, ahol jól érezted magad, akkor nem is fogsz többet látni belőle...

Alkalmazd másokkal és máshol is az ott szerzett tapasztalatokat, és MERJ!!:D

2010. szept. 10. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:
előző vagyok...ehhez nincs gyógyszer...minden fejben dől el, ezt te is tudod!
2010. szept. 10. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!