Mi lesz velem? Minden napom csak azzal telik, hogy aggódok amiatt hogy sosem tudok a mostani helyzetemből kilépni.
Nahát.. általában egy zenés szórakozóhelyre szombat este az emberek nem a világ komoly dolgairól beszélgetni járnak, gondolom ezt tudod. :)
16 évesen nincs mitől félned, de ha komolyabb beszélgetésekbe akarsz bonyolódni, akkor azt olyan helyen akard lefolytatni ahol lehet is, pl. iskola után a legközelebbi parkban, vagy valami csendes kávézóban/kocsmában egy alkoholmentes akármi mellett.
Középiskolás koromban mondjuk a Duna és a Rába partja is 10 percre volt a kolesztól, szóval mi kiültünk oda és ott "váltottuk meg a világot". :)
Hát tény hogy ha mélyebb kapcsolatot szeretnél kialakítani emberekkel azt ne buliban tedd..oda nem lelkizni járnak az emberek. Ismerkedj neten is, én is szinte minden barátomat innen ismerem. Nem mindegy ám hogy mondjuk itt neten barátkozol és velük mész bulizni vagy mész bulizni és ott barátkozni..mert ott is lehet, de végülis rajtad és a másik személytől függ hogy folytatódhat-e a barátság a hétköznapokban is.
Én pl egy barátnőmet egy buliban ismertem meg, egy másik barátnőm mutatta be, és bulin kívül még egyszer se találkoztunk, igazából beszélni se beszélünk, mert nincs fent nálam msnen, facebookja nincs..a blogjára szoktam írni olykor de ennyi. Nem akarok hazudni de fogalmam sincs hányszor találkoztunk (persze csak bulikon ugye), de csak olyan 5-6× talán. Mégis mintha már több mint fél-1 éve ismerném. 2-3 alkalom után már leültünk beszélgetni a buliban vagy épp sétáltunk és levegőztünk. És ő marasztalt hogy mondjam el a gondjaim, mert látja rajtam és tudja is hogy semmi nem stimmel. Pedig tényleg alig találkoztunk.
Igazság szerint az első találkozáson le lehet szűrni hogy mennyire lesznek jóban az emberek, legalábbis velem mindig így volt. Na meg persze normális társaságot kifogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!