Teljesen kikészülök! Hogy tudnék kikerülni ebből az állapotból?
A helyzet a következő:számomra felfoghatatlan dolog a csajozás.Mindenhol látom ezeket az összebújós kis párocskákat és kezdek rosszul lenni,hogy abból a sok boldogságból nekem nem jut egy csepp se.Egyszerűen nem tudom,hogy kéne odamenni egy lányhoz,mit mondjak neki.Biztos lesznek páran,akik jönnek oltani,hogy miért nem megyek oda ismerkedni...közlöm,hogy ha odamegyek egy csajhoz,köszönök neki és csak bámulom,attól rohadtul nem lesz jobb semmi,azzal pedig hogy "szép időnk van" végképp nem lehet 1-ről a 2-re jutni.Meg van a saját haveri köröm,de ez nem segít,mert attól én még egyedül érzem magam.Múltkor fesztiválon annyira beette a magány gondolata a fejembe,hogy szó szerint a halálomért imádkoztam,közben a haverok,akiknél nagyobb vadembert ritkán látni,sorra szedik fel csajokat...
Szóval légyszíves,ha van/volt hasonló tapasztalatotok,adjatok tanácsot! Nem hiszem el,hogy ennyi ember közt senki nincs aki segíteni tudna!
18/F
Először is elnézést,ha valakit megsértettem,nem volt szándékos.Azt pedig ki kérem magamnak,hogy divatból akarnék magamnak barátnőt.Lemondtak már egy-két dolognak,de ez övön aluli volt.Nem akarok másolni senkit,egyszerűen hiányzik az érzés,hogy valakivel törődhetek és ő is törődik velem...és ez volt a legnyálasabb mondat amit valaha leírtam.A kérdésben külön leírtam,hogy főleg olyanok válaszát várom,akiknek volt már hasonló tapasztalatuk.Köszönöm a jó szándékot,de valaki aki ezt még nem érezte az egyszerűen nem fog tudni olyat mondani amivel kezdhetnék valamit.
Béke!
sajnálom de nekem ez jött le a párocskás szövegből. ha enm csak divatból akarnál lányokat, akkor tudnád, hogy miért akarod, vagy éreznéd, hogy mire vágysz. szóval mit akarsz tőlük?
ha törődést akarsz, azt egy baráttól is megkapod. szóval ha másképp érted, azokat a különbségeket kell kiemelni. és akkor el kell gondolkodni rajta, miért törődne veled bárki is, és te másokkal?
aztán meg ha törődésre vágysz, akkor miért azokat a haverokat hozod példának, akik csak felszedik a csajokat? azt persze hogy könnyebb, mert abban csak 1 cél van.
szerintem nem kell valakinek olyannak lennie mint neked, hogy hasznos tanácsot tudjon adni. jól kell kifejezned magad, tudnod kell mit akarsz, mire vágysz, milyen lányt keresel, és mi fogja életetni a kapcsolatotokat. pl ha beszélgetni is akarsz vele, akkor kellenek közös témák, amik aktivizálnak, mert ha valami tényleg érdekel téged, meg őt is, akkor lesz miről beszélgetni. csak a probléma ott jön, hogy a legtöbb lány nem ilyen, tehát komoly kapcsolatra nem való. ezt el kell fogadnod. meg azt is, hogy ha elbénulsz előttük, akkor sehová nem jut a leendő kapcsolat.
tehát szex és beszélgetés? ha szexet akarsz, akkor vonzónak kell lenned, egyik része a külső, másik a viselkedés. a lányok szeretik a magas srácokat, legyen sportos de ne kigyúrt, legyen elegáns de laza öltözködésű (pl nézz meg pár diszkócsávót), nem árt ha valamiben kicsit különleges is vagy, pl tetkó, pirszing, vagy bármiylen extrém kiegészítő. emellé erőt kell sugároznod, nem baj, ha bunkó vagy, sőt, ha kicsit emgsérted őket, azt szeretik, mert konfliktus alakul ki, ami jó kifogás a párbeszéd fenntartásához. viszont jutalmazni is kell őket utána. nevettesd meg őket, és legyél kicsit egoista.
ha nem tudsz velük bbeszélgetni, akkor semmi sem fog történni. azért mert az egész személyiséged görcsös, kisebbnek érzed magad a lányoknál.
igazából teljesen fölöslegesen magyarázok, amíg ezt erőltetni kell, addig úgyse változik semmi. ha nem növeli az önbizalmad a középkategóriás lány, és úgyse mersz megmukkanni egy felsőkategóriásnál, akkor halott az ügy. szerintem nem alkalmas rá a személyiséged - ha valaki tényleg laza ember, naccsöcsű lányokkal is tud beszélgetni lazán...
ha ennyire csodálod őket, miért nem velük beszélgetsz? figyeld őket, kérj tőlük tanácsot.
szerintem a net semmire se jó, tele van kamu lusta csajokkal, az is 1 külön világ és ki kell ismerni, hogy épkézláb barátnőt szedj össze onnan. akkor már inkább szórakozóhelyek. ja, ha úgy jobb, idd le magad, attól gátlástalanabb leszel, vagy egyéb drogok. de szerintem aki unalmas ember az részegen is csak csendben üldögél.
az az igazság, hogy többet nem kívánok ezzel foglalkozni, szerintem értelmetlen. ehhez extra gagyi személyiség kell, hogy valaki ennyire sikertelen legyen. ha nincsenek problémáid a külsőddel, akkor csak a viselkedés a hibás. próbálkozni meg állandóan kell, 100ból 5 ha bejön az jó arány. nem kell őket komolyan venni, az a baj, hogy te túlságosan is komolyan veszed őket, önálló személyiségként tekintesz rájuk. majd 5-10 év múlva lehet, hogy átalakul a képed a nőkről, addig esélytelen, hogy bármi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!